Filip Chudý Krimi

Agresívny útok v trenčianskej pivárni: Zákazník zmlátil majiteľa

Toto sa len tak nevidí. Zákazník mal v Trenčíne zaútočil na majiteľa podniku. Teraz mu hrozí dlhší pobyt za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny útok v trenčianskej pivárni: Zákazník zmlátil majiteľa
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Polícia v Trenčíne za zaoberá prípadom napadnutia majiteľa pivárne, ktorého mal napadnúť vlastný zákazník. Informuje o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová s tým, že zákazník trenčianskej pivárne mal osloviť samotného majiteľa s tým, aby mu vrátil 100 000 dolárov.

Mohlo by vás zaujímať

Napadnutie

„Majiteľ pivárne sa snažil mužovi, ktorý už bol zjavne pod vplyvom alkoholu vysvetliť, že mu žiadne peniaze nedlží,“ pripojila s tým, že muž začal byť agresívny, pričom mal vulgárne poškodeného urážať a fyzicky ho aj napadnúť.

„Opakovane mal udrieť poškodeného do tváre a zhodiť ho na zem. Tam ho mal naďalej udierať do tváre a kričať na neho, že ho zabije,“ opísala polícia.

Správy z Považia

Hrozba väzenia

Týmto konaním agresívny zákazník vzbudil u poškodeného majiteľa podniku dôvodnú obavu o jeho život a zdravie. „Privolaná policajná hliadka muža obmedzila na osobnej slobode. Umiestený bol do cely policajného zaistenia. Dychová skúška skončila u muža s výsledkom 2,33 promile,“ oznámila polícia.

Poverený policajný príslušník na základe zisteného skutkového stavu vzniesol obvinenie 24-ročnému mužovi pre prečin nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom výtržníctva. „Kompletný spisový materiál v danej veci predložil prokurátorovi spolu s návrhom na podanie obžaloby. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodali k prípadu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM