Hokej Šport

Bokroš pokračuje v Dukle Trenčín: Aké nové tváre ešte posilnia káder?

Hokejový klub Dukla Trenčín pokračuje v angažovaní pôvodných a nových hráčov, s ktorými bude v novej sezóne spolupracovať.

Ilustračný obrázok k článku Bokroš pokračuje v Dukle Trenčín: Aké nové tváre ešte posilnia káder?
Zdroj: TASR

Hokejový klub Dukla Trenčín aj naďalej kompletizuje novú zostavu, ktorá by jej mala pomôcť v novej sezóne. Kto tam ostáva a kto pribudol?

Slovenský hokejista Tomáš Bokroš a HK Dukla Trenčín sa dohodli na pokračovaní spolupráce. Vedenie „vojakov“ predĺžilo zmluvu s 29-ročným obrancom o jednu sezónu. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

Trenčiansky odchovanec sa do materského klubu vrátil pred sezónou 2018/2019. Odohral v nej celkovo 42 zápasov, v ktorých dosiahol 2 góly, 6 asistencií a 9 plusových bodov. V minulosti pôsobil vo Švédsku, Česku, Žiline či Zvolene.

Okrem Tomáša Bokroša posilní káder mužstva HK Dukla Trenčín aj Adam Lapšanský, ktorý sa po 2,5 roku vrátil do Tipsport Ligy. Jeho novým pôsobiskom sa tak stane HK Dukla Trenčín, s ktorým sa dohodol na ročnej zmluve. Klub o tom taktiež informoval prostredníctvom facebooku.

Útočník pôsobil v sezóne 2018/2019 v najvyššej českej súťaži, v ktorej odohral za HC Energie Karlove Vary celkovo 46 zápasov, v ktorých dosiahol 7 gólov a 5 asistencií. V najvyššej slovenskej súťaži nehral od sezóny 2015/2016, počas ktorej odišiel z Popradu do nemeckého Ravensburgu. Lapšanský je v krátkom období tretia posila Dukly.

Klub nedávno angažoval aj obrancov Jozefa Sládka a Davida Kajínka.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM