Barbara Dallosová Krimi

Cúvanie z parkoviska ho môže vyjsť draho: Vodičovi teraz hrozí rok za mrežami

Trenčianski dopraváci opisujú nehodu, ktorá začala cúvaním z parkoviska. Vodič zrejme oľutoval, že vôbec sadol za volant.

Ilustračný obrázok k článku Cúvanie z parkoviska ho môže vyjsť draho: Vodičovi teraz hrozí rok za mrežami
3
Galéria

Dopravní policajti z Nového Mesta nad Váhom vzniesli obvinenie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky voči 66-ročnému mužovi z Myjavy. O prípade informuje trenčianska krajská polícia.

Vodič Citroëna mal podľa policajtov vo večerných hodinách cúvať z parkoviska ul. M.R. Štefánika v Myjave, pričom sa plne nevenoval šoférovaniu a ľavou zadnou časťou auta narazil do pravej zadnej časti idúcej škodovky. Ako dodávajú policajti, pri nehode sa našťastie nikto nezranil. Vodič si ale vyrobil problém.

„Vodič sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 0,77 mg/l (1,60 promile) alkoholu v dychu. Obvinenému vodičovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ uvádza krajská polícia.

Polícia v súvislosti s prípadom apeluje na vodičov. Zdôrazňuje, že vodiči, ktorí pred jazdou pijú, svojou nezodpovednosťou ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale hlavne ohrozujú životy a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte Facebook Dnes24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM