Tlačové správy

Darčeky pre ženy

Výber darčeka pre ženu sa zdá byť náročným, ale ak tomu venujete dostatočnú pozornosť, pravdepodobne nájdete niečo, čo osloví vašu druhú polovičku, kamarátku, mamu a každú ženu, ktorú si vážite.

Ilustračný obrázok k článku Darčeky pre ženy
Zdroj: makeup.sk

Ak hľadáte darček, ktorý podčiarkne vašu lásku, individualitu a osobitný prístup, náš internetový obchod makeup.sk je vám k dispozícii. Radi vám ponúkneme nápady na darčeky pre ženy, ktorými sa môžete nechať inšpirovať a vybrať to, čo si získa srdce obdarovanej.

Pri výbere darčeka je vhodné vychádzať zo záľub, preferencií a želaní toho, komu sa ho chystáte darovať. Ak s tým nie ste dobre oboznámení, vždy si môžete vybrať univerzálnu možnosť – praktickú alebo originálnu vec, ktorá je určená na zdobenie života a prináša príjemné emócie a je to kozmetika. Neviete vybrať nezvyčajný a užitočný darček pre ženu, ktorý by vyhovoval jej vkusu ? Ste tu správnom mieste!

Kozmetika a kozmetické doplnky

Kozmetická taška je neodmysliteľným atribútom každej krásky, ktorá pomáha usporiadať všetky dôležité maličkosti. Takáto vec nebýva zbytočná a štýlový dizajn urobí každej žene len radosť. Pleťové produkty prírodného pôvodu potešia najprirodzenejšími vôňami, účinnosťou a príjemnými cenami. Telové peelingy, voňavé maslá či balzamy na pery, to je to niečo, čo sa zíde každej dáme, bez ohľadu na preferencie v kozmetike. Pokiaľ ide o dekoratívnu kozmetiku, najvhodnejšie sú:

  • paletky očných tieňov;
  • bronzery a rozjaszňovače;
  • ceruzky na oči a obočie;
  • riasenky;
  • masky.

Šperky

Ideálny variant darčeka je, ak dobre poznáte niekoho, komu ho idete darovať. Pokiaľ má vaša žena rada šperky, vyberte jej minimalistický elegantný prívesok, náušnice či pekný prsteň. Všetko zabalíte do krásnej krabičky a darček máte hotový.

Zaujímavé veci na cestovanie

Termohrnček je optimálny darček pre aktívne ženy, ktoré sú zvyknuté piť kávu to go (so sebou), či už na cestách alebo v bežnom živote. Cestovný vankúš pomôže maximálne relaxovať pri dlhej ceste v aute, vlaku, autobuse či lietadle. Cestovná knižka uloží všetky dôležité spomienky o ceste, vrátane fotografií a nezabudnuteľných maličkostí, ktoré po nej zostali.

Darčekové boxy 

Originálne darčeky pre ženy k narodeninám alebo bez akéhokoľvek dôvodu, je to skvelý spôsob, ako prejaviť svoje city.  Ak sa neviete rozhodnúť pre jednu vec, na záchranu prídu darčekové boxy. Dajú sa objednať hotové na našej stránke alebo si ich vytvoríte sami tak, že si produkty, ktoré sa vám páčia, vyberiete individuálne pre toho, komu budú určené a ich s láskou zabalíte. Takéto boxy plné prekvapení zdvihnú náladu a ženu jednoducho pobavia, najmä ak sú zladené podľa štýlu, témy alebo farby. 

Útulné detaily

Voňavé sviečky vytvárajú pohodlie, pocit tepla a pokoja po náročnom dni. Nezvyčajné vázy ozvláštnia interiér. Fotorámik, držiak na fotografie so zaujímavým vzorom alebo nápisom dajú možnosť byť s blízkymi alebo vlastnými zážitkami zachytenými na fotografiu neustále. Takéto detaily majú mimoriadnu hodnotu a je to skvelý nápad na darček, ktorý ocení dospelá žena aj mladé dievča.

Medzi netradičné darčeky pre ženy patrí očný masér, ktorý je navyše užitočným darčekom. Po dlhom dni pri počítači táto technologická vychytávka pomôže zmierniť únavu očí a uvoľniť svaly tváre. Obdarovaná určite ocení inovatívny, ergonomický a bezpečný fén a ďalšie stylingové produkty na vlasy. Ďalšou win-win voľbou je aróma difúzer, ktorý doplní každý interiér a poslúži na vytvorenie príjemnej atmosféry v dome. Originálna zubná kefka sa stane nepostrádateľným pomocníkom na cestách a dokáže spríjemniť každodennú rutinu.

Čo darovať žene, ktorá má všetko?

Poznáte túto dilemu výberu? Na prvý pohľad je to úloha s hviezdičkou, ale aj tu vám poradíme! Stavte na to, čo má obdarovaná rada. Obľúbené dobrôtky, špeciálne záľuby, preferované značky, personalizované veci so sladkými prianiami, ako sú čokoládky alebo koláčiky šťastia alebo komplimenty, sú skvelým spôsobom, ako vašu dámu pozitívne naladiť na celý deň. 

Emócie a zážitky vždy stoja za to. Dobrou voľbou sú extrémne aktivity, návšteva koncertu, kina alebo divadla, víkendové lístky do iného mesta. Môžu byť prezentované originálnym spôsobom v krásnej obálke spolu s pohľadnicou. Mimochodom, vami vyrobená pohľadnica je roztomilé gesto, ktoré sa na dlho uchová ako spomienka. Nemusí to byť nič veľké, ani príliš drahé. Môžu to byť vtipné darčeky pre ženy a roztomilé veci, ktoré by si vaša žena nešla nekúpiť sama. Fľaša dobrého vína s pohárom bude v takejto situácii praktickým a zábavným riešením. 

Radosť žene urobíte aj značkovým parfumom, na našej stránke si ľahko nájdete vhodný. Ak sa rozhodnete pre produkty na starostlivosť o pleť, odporúčame vám venovať pozornosť sadám. Neviete, čo je súčasťou pleťovej rutiny obdarovanej? Stavte na sprchové gély, telovú kozmetiku a krémy na ruky, pretože takýto darček je celkom neutrálny a hodí sa pre každú ženu. 

Katalóg internetového obchodu Makeup.sk obsahuje obrovské množstvo cenovo dostupných nápadov, vrátane originálnych a neštandardných. Či už ide o špeciálnu príležitosť alebo chcete svoju milovanú prekvapiť, pamätajte: predovšetkým sa cení láska, starostlivosť a pozornosť. Prinášame vám tipy na darčeky pre ženy, ktoré im rozhodne vyčaria úsmev na tvári:

  • Voňavá sviečka
  • Tričko s vtipnou potlačou
  • Kozmetická čelenka
  • Papuče
  • Gumičky do vlasov
  • Kabelka
  • Rukavice
  • Fitness náramok
  • Maska na spanie
  • Puzdro na telefón
  • Šumivky do kúpeľa
  • Cestovná taška
  • Ručné zrkadielko
  • Masážny valček so škrabkou

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: makeup.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM