Tlačové správy

Denné tábory so zvieratkami pre deti z Trenčína a okolia

Letné prázdniny sú tu! Deti skáču od radosti, no rodičia kalkujú s voľným časom najlepšie, ako vedia. Príjemným vyplnením a spestrením prázdninového času môžu byť denné tábory.

Ilustračný obrázok k článku Denné tábory so zvieratkami pre deti z Trenčína a okolia
Zdroj: OZ Preliezka

Nielen deti z Bratislavy, ale i z Trenčína a okolia sa môžu tešiť na bohatý táborový program a letné dobrodružstvá od Občianskeho združenia Preliezka.

Pre milovníkov zvierat vo veku od 5 do 11 rokov čakajú dobrodružstvá v tábore Hravé zvieratká. Svet koní, jazdecká škola, pestrý program a čas strávený s kamarátmi môžu deti zažiť v tábore Letné ródeo, ktorý je vhodný pre deti od 6 do 14 rokov. Ponuku na leto plné zážitkov, šantenia, nových priateľstiev a hier na čerstvom vzduchu nájdete na www.dennetabory.sk.

Občianske združenie Preliezka pripravuje letné denné tábory už 17 rokov. Najlepším dôkazom toho, že to robia dobre a s veľkým srdcom, sú pozitívne referencie od rodičov a ich spokojných detí, ktoré sa k nim opätovne vracajú. Tento skúsený organizátor nechcel sklamať ani tento rok, preto sa flexibilne prispôsobil novým podmienkam.

Denné tábory v Trenčíne aj Bratislave sú pripravené a tešíme sa na všetky deti, ktoré k nám zavítajú. V súlade s protiepidemi­ologickými pravidlami kladieme mimoriadny dôraz na dezinfikovanie priestorov a bezpečnosť v našich táboroch. Tento rok prvýkrát prinášame novinku v podobe neskoršej platby za tábor. Rezerváciu je možné vytvoriť už dnes a zaplatiť neskôr,“ hovorí Michal Moško, MBA, generálny sekretár OZ Preliezka.

Rezerváciu tábora je možné realizovať bez preddavku, úhradu za tábor stačí zrealizovať 14 pracovných dní pred začiatkom vybraného turnusu. Na úhradu je možné využiť aj rekreačné poukazy alebo benefitné karty.

Ako vybrať tábor

Ako správne vybrať tábor, na čo sa zamerať, radí detská psychologička Jana Kolláriková: „Pri výbere tábora odporúčam rodičom prihliadať na preferencie a záujmy dieťaťa, netreba mu vnucovať niečo, k čomu neinklinuje. Čas, ktorý dieťa strávi mimo domova, by si malo vychutnať, cítiť sa dobre, nadväzovať nové priateľstvá a zažívať dobrodružstvá, na ktoré bude ešte dlho spomínať. Pri denných táboroch je eliminovaný stres z odlúčenia. Program počas dňa majú deti vyplnený zmysluplnými aktivitami a večer sú opäť doma so svojimi rodičmi. Pri hľadaní vhodného tábora vyberajte v prvom rade zodpovedného organizátora s dlhoročnými skúsenosťami, získajte referencie od iných rodičov a výsledkom budú spokojné a šťastné deti.

Deti túžia po zážitkoch, objavovaní a hrách s rovesníkmi. Pobyt na čerstvom vzduchu, navyše spojený so zvieratkami ponúkajú tieto táborové programy:

Letné ródeo Trenčín

Deti sa ponoria do sveta koní, naučia sa rozumieť reči týchto ušľachtilých zvierat. Budú sa učiť jazdiť, správne sedieť a držať telo počas jazdy. Okrem starostlivosti o kone, čistenia, vyčesávania, umývania, kŕmenia budú mať priestor na šantenie aj loptové hry. Nebudú chýbať ani súťaže, hry a rozprávanie o koníkoch pri pravej táborovej opekačke.

Zdroj: OZ Preliezka

Hravé zvieratká Trenčín

Veľa zábavy a pohybu na čerstvom vzduchu nebude chýbať deťom, ktoré milujú zvieratká. Počas celého pobytu v tábore sa môžu starať o drobných kamarátov – škrečka/ a zajka. Spoznajú bezstavovce z neďalekej priehrady, dozvedia sa všetko o včielkach a nebude chýbať ani jazdenie na koňoch. Dobrá nálada a zdravý pohyb bude súčasťou celého tábora. Deti si vyskúšajú lozenie v lanového parku a užijú si aj kúpalisko. Nebude chýbať ani miniolympiáda, opekačka a veselý zvieratkovský karneval.

Zdroj: OZ Preliezka

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: OZ Preliezka
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM