Krimi

Dieťa odviezli do nemocnice: Vodič (44) napadol záchranárov a skončil v cele

Vodič narazil s autom do betónového múrika, následne odmietol skúšku na zistenie alkoholu, to však nebolo všetko…

Ilustračný obrázok k článku Dieťa odviezli do nemocnice: Vodič (44) napadol záchranárov a skončil v cele
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne informovalo na sociálnej sieti o tom, že 44-ročný vodič Alfy Romeo v popoludňajších hodinách na križovatke v tvare „Y“ v k.ú. Stará Turá sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a narazil do betónového múrika oplotenia rodinného domu.

Privolaní policajti ho vyzvali k predloženiu dokladov a k podrobeniu sa dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu. „Vodič však bezdôvodne odmietol vykonať dychovú skúšku a taktiež sa odmietol podrobiť lekárskemu vyšetreniu odberom a vyšetrením krvi alebo iného biologického materiálu. Pri dopravnej nehode nevznikla žiadna škoda, ale vodič sa ľahko zranil,“ oznámila polícia.

„Okrem vodiča sa vo vozidle nachádzalo aj maloleté dieťa vodiča, ktoré s bolesťami odviezla do nemocnice privolaná RZP. Vodič privolaných záchranárov napadol, našťastie však nikoho nezranil. Policajti vodiča následne v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely,“ opísalo KR PZ v Trenčíne.

O tom, aký trest 44-ročný vodič dostane rozhodne podľa polície súd v Novom Meste nad Váhom. „Za uvedený skutok je trestná sadzba v zmysle zákona trest odňatia slobody až na jeden rok,“ dodali.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM