Aktualizované Futbal

Do Trenčína sa vracia jeho bývalá hviezda: Trnava ju uvoľnila už po mesiaci

Gino Van Kessel sa v Trnave nechytil, preto odchádza na hosťovanie do Trenčína. Ako to zdôvodnil klubový manažér?

Ilustračný obrázok k článku Do Trenčína sa vracia jeho bývalá hviezda: Trnava ju uvoľnila už po mesiaci
Zdroj: TASR

Útočník Gino van Kessel odchádza mesiac po podpise zmluvy so slovenským futbalovým prvoligistom FC Spartak Trnava na hosťovanie do AS Trenčín.

„Hráčovi nesadol náš herný štýl a nebol takým prínosom pre klub, ako sme na začiatku všetci očakávali,“ cituje slová generálneho manažéra Mariána Černého internetový portál spartak.sk.

„Ponuku od AS Trenčín sme sa tak rozhodli akceptovať a vidíme to ako rozumné riešenie pre všetky zainteresované strany,“ doplnil manažér.

Van Kessel, ktorý už v Trenčíne strávil jeden a pol roka, sa stal najlepším strelcom Fortuna ligy v sezóne 2015/2016.

S vedením AS sa Spartak dohodol na hosťovaní do konca kalendárneho roka. Holanďan sa v trnavskom drese predstavil v piatich súťažných zápasoch.

„Gina veľmi dobre poznáme. Všetky jeho prednosti, ale aj nedostatky. Už raz sme mu v kariére pomohli a on nám to vrátil na ihrisku. Veríme, že to môže opäť fungovať. Musí však pristúpiť k svojmu návratu rovnako zodpovedne ako naposledy. Odohral v našom drese veľa zápasov, strelil veľa gólov, dnes je však opäť na pomyselnom začiatku. Sme presvedčení o jeho kvalitách, o jeho pozitívnom postoji k AS Trenčín a preto dostal ďalšiu príležitosť,“ uvádza na svojej stránke stanovisko AS Trenčín.

Poznámka: Aktualizované o vyjadrenie AS Trenčín.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM