Filip Chudý Krimi

Dopravu z diaľnice museli odkloniť: Pri nehode kamióna sa zranil vodič, FOTO

Dopravná nehoda prívesovej súpravy na diaľnici D1 spôsobila dopravné problémy na Považí, keďže vozidlo museli vyťahovať.

Ilustračný obrázok k článku Dopravu z diaľnice museli odkloniť: Pri nehode kamióna sa zranil vodič, FOTO
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Na 142. kilometri diaľnice D1 v katastri mesta Dubnica nad Váhom sa stala dopravná nehoda kamióna s prívesom, ktorý prevážal sudy s bližšie nešpecifikovanou horľavou látkou. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne na webe s tým, že na zásah boli vyslaní štyria hasiči z Dubnice nad Váhom s dvomi zásahovými vozidlami.

Zranený vodič

Ako ďalej uviedli, po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že havarované vozidlo s prívesom zostalo v poli mimo vozovky, prevrátené na boku. Pri dopravnej nehody sa ľahšie zranil vodič, ktorý sa nachádzal mimo postihnutého vozidla.

Zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a zranenému vodičovi poskytli do príchodu zdravotníkov ZZS predlekársku prvú pomoc a ošetrenie.

Správy z Považia

Odklonenie dopravy

Súčasne vykonali prieskum vozidla a prevážaného tovaru, ktorý tvorili kontajnery a oceľové sudy. Všetky nádoby boli prázdne, resp. uzatvorené, bez úniku nebezpečných látok, taktiež neboli poškodené ani palivové nádrže na kamióne. V dôsledku dopravnej nehody došlo iba k menšiemu úniku oleja z vozidla, ktorý bol zachytený absorpčnou látkou.

Príslušníci HaZZ vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia a následne odovzdali miesto udalosti príslušníkom diaľničnej polície, ktorí zabezpečili vozidlo odťahovej služby. Dodali k stredajšej nehode. Z tohto dôvodu bola doprava z diaľnice v tomto úseku odklonená.

Z tohto dôvodu bola doprava z diaľnice v tomto úseku na približne dve hodiny odklonená, čo oznámila trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto to vyzeralo na mieste nehody.

FOTO: Dopravná nehoda kamióna na diaľnici D1 pri Dubnici
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM