Marek Vatraľ Krimi Správy

Dramatické chvíle na trenčianskej stanici: Policajti Marte (52) zachránili život, FOTO

Podľa policajnej správy sa celá nepríjemná situácia odohrala na železničnej stanici v Trenčíne. Čo sa tam vlastne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Dramatické chvíle na trenčianskej stanici: Policajti Marte (52) zachránili život, FOTO
1
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Policajti z Obvodného oddelenia z Trenčína do bodky splnili poslanie polície – pomáhať a chrániť. Svojou reakciou zachránili život žene, ktorá chcela skočiť pod vlak. Tak o tom informovala o tom Elena Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Hliadka Obvodného oddelenia z Trenčína bola podľa policajnej správy operačným strediskom Krajského policajného zboru
v Trenčíne vyslaná na preverenie oznámenia, že na trenčianskej železničnej stanici sa nachádza žena, ktorá chce skočiť pod vlak.

„Policajti Kristián Gramblička a Adam Senčík po príchode na miesto zistili, že oznámenie sa zakladá na pravde. Na trati stál vlak pripravený na odchod a na peróne žena, ktorú upokojoval 54-ročný Ľubomír z Trenčína. Keď videl, že prišli policajti povedal im, že žena s ktorou komunikoval a pokúsil sa ju upokojiť, chcela skočiť pod vlak,“ vysvetlila Elena Antalová.

Ako ešte ďalej Antalová uviedla, žena mala povedať, že aj tak je rozhodnutá skoncovať so svojim životom. Policajti sa ju podľa slov hovorkyne pokúsili upokojiť a vyhovoriť jej úmysel siahnuť si na život.

„Bola veľmi roztržitá a agresívna. Keď zbadala, že sa vlak pohol, rozbehla sa smerom k nemu v úmysle skočiť. Tomu však policajti svojou okamžitou reakciou zabránili,“ spresnila Antalová príčiny možného nešťastia.

Policajti podľa Antalovej neskôr zistili, že žena ktorá chcela skoncovať kvôli svojej zlej sociálnej situácii so životom je 52-ročná Marta z okresu Trenčín. Privolaná Rýchla zdravotná pomoc ženu previezla podľa hovorkyne do Fakultnej nemocnice v Trenčíne, kde skončila v opatere lekárov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM