Kultúra

Experti dali zelenú: Festival Pohoda 2022 bude na Letisku Trenčín v plnej verzii

Už sa to blíži a je sa na čo tešiť. Tohtoročný hudobný festival Pohoda bude na trenčianskom letisku v podobnej verzii ako v roku 2019.

Ilustračný obrázok k článku Experti dali zelenú: Festival Pohoda 2022 bude na Letisku Trenčín v plnej verzii
44
Galéria
Zdroj: TASR

Hudobný festival Pohoda na trenčianskom letisku bude tento rok po dvojročnej prestávke opäť v plnej verzii. Informoval o tom organizátor festivalu Michal Kaščák.

Viac správ zo Slovenska

„Vždy sme sa spoliehali na názor expertov, aj tento rok pokračujeme v konzultáciách s odborníčkami Máriou Štefkovičovou a Zuzanou Krištúfkovou. Na základe našich rozhovorov, ale aj na základe zrušenia takmer všetkých opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR v súvislosti s COVID-19 s radosťou oznamujeme, že sa na trenčianskom letisku uvidíme na plnej verzii Pohody,“ uviedol Kaščák.

Festival pripravujú v podobnej verzii ako v roku 2019, kapacita ostáva limitovaná na 30 000 návštev­níkov, pribudne množstvo noviniek a vylepšení.

Informáciu potvrdilo na svojom webe aj Ministerstvo kultúry SR, ktoré uviedlo, že kapacitné obmedzenia sa letných festivalov nebudú týkať. „Už o 98 dní sa tak po dlhých troch rokoch opäť uvidíme v plnej kráse na Letisku Trenčín,“ doplnil Kaščák.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM