Filip Chudý Iné športy

Famózny vstup do MMA: Chochlíková si prešla peklom, aby uškrtila súperku, VIDEO

Odchovankyňa trenčianskej bojovej scény Monika Chochlíková vstúpila do sveta MMA vo veľkom štýle. Pomohlo i to, že súperka ju vytočila do nepríčetnosti.

Ilustračný obrázok k článku Famózny vstup do MMA: Chochlíková si prešla peklom, aby uškrtila súperku, VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Monika Chochlíková - female fighter

Slovenská bojovníčka Monika Chochlíková zvládla profesionálnu premiéru v MMA. Majsterka Európy i sveta v kickboxe zvíťazila v zápase galavečera organizácie Bellator v kategórii do 48 kg nad Francúzskou Jade Jorandovou. Chochlíková v Miláne „uškrtila“ súperku v druhom kole.

Prešla si peklom

„Je to tam! Ďakujem všetkým za podporu, to, ako ste fandili, bolo úžasné. Teraz musím vstrebať, čo sa vlastne stalo,“ uviedla Chochlíková na svojom facebooku.

Neskôr na sociálnej sieti pripojila, že sa stalo to, čo nečakali ani oni. „Ešte pred zápasom sme s trénermi žartovali, že to by bola riadna ,prdelʻ, keby zápas ukončím na submisiu. Celá príprava bola komplikovaná. Do toho som sa ešte učila na štátnice a držala diétu. Po štátniciach som dva týždne pred zápasom ochorela,“ konštatovala s tým, že si prešla peklom a nikdy nemala pred zápasom takého problémy.

Karma je zdarma

Chochlíková súperku podľa vlastných slov preklínala. „Chodila ako horenos, keď som ju pozdravila, tak ma ani neozdravila. Nemusíme byť najlepšie kamošky, ale beriem to ako úctu a rešpekt k druhému odzdraviť, keď ma niekto pozdraví. Okrem toho si privlastnila môj titul majsterky Európy v thajskom boxe z 2018, čo ma vytočilo do nepríčetnosti, ako si môže toto niekto dovoliť. Ale karma je zdarma. A mne sa to všetko zúročilo v zápase,“ pripojila naša bojovníčka.

„Princezná padla. Verte mi, že nie som na slovné hry, ale toto je súperka, ktorá by si svojím správaním zaslúžila ešte väčšiu bitku a hlavne riadnu otcovskú nech sa naučí, že tituly sa nekradnú a ľudia sa zdravia. Nuž, takto to skončí, keď sa stretnú v zápase dvaja zápasníci, pričom jeden je držiteľ titulov a druhý si ich vymyslel,“ doplnila Chochlíková, ktorá ďakovala trénerom i sponzorom.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si rozhodujúci moment zápasu.

Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM