Kultúra Rôzne Správy

Fotograf Stanley (31) z Trenčína o svojom vzácnom úlovku: Hrad fotí každý, ale toto si pozrite!

Fotografovi Stanleymu sa podaril parádny kúsok. Niektoré zábery sa ukážu samé, na niektoré si treba počkať a vystihnúť správny okamih. Pozrite si celú fotku v galérii.

Ilustračný obrázok k článku Fotograf Stanley (31) z Trenčína o svojom vzácnom úlovku: Hrad fotí každý, ale toto si pozrite!
1
Galéria
Foto: Stanley Hladky

Trenčiansky hrad je ideálnym objektom amatérskych aj profesionálnych fotografov, ktorí ho neustále fotia z rozmanitých uhlov. Jeho nezameniteľné čaro pôsobí úchvatne v akomkoľvek ročnom období. Nie každému sa však podarí zachytiť perspektívu, ktorá dokonale splýva s torzom starého mesta a okolitou prírodou. Ako celok napokon vytvárajú naozajstnú magickú atmosféru.

Vizuálne úchvatnú kompozíciu trenčianskeho hradu na úzadí zapadajúceho slnka sa podarilo zachytiť profesionálnemu fotografovi Stanleymu Hladkemu z Trenčína. Umelecky čistý záber vznikol v zimnom období hneď potom, kedy bolo, ako sám priznal, vidieť sotva na desať metrov kvôli všade prítomnej hmle.

Tesne pred západom slnka sa však podľa Stanleyho znenazdania vyčistil vzduch. „Z pravej strany bolo vidieť slnko, no ja som si všímal iba zafarbenú oblohu s vystupujúcim hradom. Ide o jednu z mojich najcennejších fotografií,“ doplnil.

Celú fotografiu si pozrite v našej galérii.

Viac o Stanleyho tvorbe nájdete tu: http://www.stanleyhladky.com/ a tu: https://www.facebook.com/…ky.fotograf/

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM