Barbara Dallosová Krimi

Havaroval, ušiel a nafúkal: Roman (20) z Trenčína má vážny problém

Polícia hovorí o prípade, kde mladý Trenčan spôsobil dopravnú nehodu a z miesta ušiel. Keď ho muži zákona chytili, ešte aj nafúkal.

Ilustračný obrázok k článku Havaroval, ušiel a nafúkal: Roman (20) z Trenčína má vážny problém
3
Galéria

Dopravní policajti z Trenčína vzniesli obvinenie vo veci prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia voči Romanovi (20) z Trenčína. Informovala o tom krajská polícia na svojom oficiálnom facebooku.

,,Obvinený vodič mal jazdiť na osobnom aute zn. BMW v skorých ranných hodinách (cca o 01.40 hod.) v Trenčíne po ul. Palackého, kde mal spôsobiť dopravnú nehodu. Z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a stavu a povahe vozovky prešiel s autom vľavo do priestoru parkovacích miest, kde mal naraziť do odstaveného auta zn. Opel Astra. Z miesta dopravnej nehody odišiel preč. Následne bol vodič na ul. Generála Slobodu v Trenčíne zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou PMJ Trenčín. Pri kontrole sa vodič podrobil aj dychovej skúške s výsledkom merania 0,40 mg/l (0,83 promile) alkoholu v dychu a bolo zistené, že jazdil v čase, keď mu bola činnosť vedenia motorového vozidla zakázaná po dobu 12 mesiacov," opisujú policajti s tým, že obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Polícia zároveň vystríha vodičov, ktorí pred jazdou požijú alkoholické nápoje a sadnú si za volant, že svojou nezodpovednosťou ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale hlavne ohrozujú životy a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky. ,,V záujme bezpečnosti ostatných účastníkov cestnej premávky budú policajti v Trenčianskom kraji naďalej odhaľovať aj takýchto nezodpovedných vodičov, ktorí nerešpektujú rozhodnutie súdu alebo iného štátneho orgánu o zákaze činnosti a sadnú si za volant," dodávajú muži zákona.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Pozrite si aj policajné zábery z prípadu.

FOTO: Dopravní policajti vzniesli obvinenie voči Romanovi (20) z Trenčína
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM