Rôzne

Hľadajú sa osobnosti nášho kraja: SPÔSOB, ako ich nominovať na ocenenie

Trenčiansky samosprávny kraj opäť ocení významné osobnosti a kolektívy. Pozrite si spôsob, ako ich môžete nominovať.

Ilustračný obrázok k článku Hľadajú sa osobnosti nášho kraja: SPÔSOB, ako ich nominovať na ocenenie
Zdroj: Trenčiansky samosprávny kraj

Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) ocení aj v tomto roku významné osobnosti a kolektívy. Nominovať inšpiratívnu osobnosť s významným životným dielom na najvyššie ocenenie kraja je možné do konca septembra.

„Trenčiansky kraj už štvrtýkrát hľadá laureátov na verejné uznanie v podobe Ceny predsedu TSK a Ceny TSK. Ak má niekto vo svojom okolí osobnosť, ktorá sa svojím osobným prínosom a činmi pre kraj zapísala do povedomia obyvateľov alebo regionálnej histórie, môže o tom informovať do 30. septembra 2020,“ uviedla Barbora Jánošková z oddelenia komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu TSK.

Ako dodala, návrh nominácie jednotlivca alebo kolektívu musí obsahovať titul, meno, priezvisko, dátum a miesto narodenia, zdôvodnenie návrhu nominácie laureáta. Pri kolektíve je potrebné uviesť jeho názov, sídlo a zdôvodnenie nominácie. Pri oboch kategóriách sú potrebné údaje o navrhovateľovi spolu s dátumom a jeho vlastnoručným podpisom.

„Námet na laureáta na udelenie cien prijíma Trenčiansky samosprávny kraj poštou, elektronickou poštou, prípadne osobne v podateľni Úradu TSK,“ doplnila Jánošková.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Trenčiansky kraj udeľoval verejné vyznamenania osobnostiam za rok 2018
23
Galéria
Zdroj: Trenčiansky samosprávny kraj

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM