Krimi Správy

Hororové chvíle v trenčianskom autobuse: Muž poslal priateľke SMS, je tam bomba! FOTO

Na tieto hrozné chvíle pravdepodobne 20 členná posádka tak skoro nezabudne. Čítajte čo sa stalo v autobuse trenčianskej SAD-ky!

Ilustračný obrázok k článku Hororové chvíle v trenčianskom autobuse: Muž poslal priateľke SMS, je tam bomba! FOTO
Zdroj: TASR

V autobuse smerujúcom zo Zvolena do Nového Mesta nad Váhom nahlásili bombu. Zatiaľčo vozidlo SAD Trenčín stálo v Handlovej, udalosť riešila polícia. Informáciu potvrdila hovorkyňa spoločnosti Ivana Strelcová.

Do autobusu, kde bolo viac ako 20 cestujúcich, mal ešte vo Zvolene nastúpiť mladý pár, mladík mal následne vystúpiť a poslať svojej priateľke sms správu, že je v autobuse bomba, uviedla Strelcová.

Žena udalosť podľa nej nahlásila polícii, pričom vodič o ničom nevedel. „Keď prichádzali k stanici v Handlovej, tá už bola opáskovaná a čakali na nich policajti. Tí nechali zastaviť autobus pred páskou a nechali vystúpiť cestujúcich, ktorých odviedli do neďalekej herne,“ priblížila.

Udalosť potvrdila i banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. „Polícia na mieste vykonáva prvotné úkony. Hneď, ako nám to situácia dovolí, budeme o udalosti informovať,“ dodala.

Na stanici zasahovali aj štyria hasiči z Handlovej, ktorí miesto udalosti zabezpečili, povedal pre TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Nahlásenú bombu v autobuse v Handlovej napokon nenašli. Vo štvrtok večer potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, ktorá uviedla, že pyrotechnická prehliadka skončila s negatívnym výsledkom.

Miesto s nahlásenou bombou
1
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM