Rôzne

Jarné upratovanie v Trenčíne začína: Prvé kontajnery budú na sídlisku Juh

Trenčania, vykasajte rukávy- Organizované jarné upratovanie sa začne v sobotu na sídlisku Juh. Konkrétne na týchto uliciach.

Ilustračný obrázok k článku Jarné upratovanie v Trenčíne začína: Prvé kontajnery budú na sídlisku Juh
Zdroj: Mesto Trenčín

Organizované jarné upratovanie sa v Trenčíne začne v sobotu (2. 4.) na najväčšom mestskom sídlisku Juh. Pokračovať bude počas najbližších siedmich sobôt až do mája.

Mohlo by vás zaujímať

Ako informovala hovorkyňa mesta Erika Ságová, počas najbližšej soboty umiestnia po dva veľkoobjemové kontajnery na viacerých miestach sídliska.

„Od 8.00 do 12.00 h umiestnime kontajnery na uliciach Východná, M. Bela, Saratovská – Novomeského, Kyjevská, Šmidkeho, Halalovka a Lavičková. Od 13.00 do 17.00 h na uliciach Šafárikova, Liptovská, Západná, J. Halašu, Soblahovská, Pod Juhom a Pod Komárky,“ doplnila hovorkyňa.

Radnica upozorňuje obyvateľov mesta, aby do kontajnerov ukladali len určené odpady a nevykladali odpad po odvezení kontajnerov. Jeden kontajner bude slúžiť výhradne na odkladanie biologicky rozložiteľného odpadu (konáre, odpad zo záhrad, trávnikov a podobne), druhý na odkladanie iného odpadu okrem drobného stavebného odpadu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM