Samospráva Komunálne voľby

Jaroslav Baška ostáva vo funkcii predsedu TSK: Výsledok považuje za spoločný úspech

Rezultát volieb predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) je výsledkom štvorročnej práce pre kraj a pre ľudí. V reakcii na volebné víťazstvo to povedal staronový predseda TSK Jaroslav Baška.

Ilustračný obrázok k článku Jaroslav Baška ostáva vo funkcii predsedu TSK: Výsledok považuje za spoločný úspech
Zdroj: TASR

Výsledok nie je len môj, je to výsledok aj všetkých ľudí, ktorí boli okolo mňa počas štyroch rokov. Chcem poďakovať rodine a všetkým, ktorí boli celé štyri roky pri mne. Veľmi si to vážim, človek sám nikdy nič neurobí,“ skonštatoval Baška.

Ako dodal, v ďalších piatich rokoch ich čaká ťažká práca. „Chceme pokračovať v tom, čo sme začali. Aj napriek prekážkam, ktoré sme mali počas štyroch rokov, sa nám v kraji podarilo urobiť veľa. Máme rozrobených veľa projektov, ktoré chceme dotiahnuť do konca a pripraviť nové projekty, ktoré budú slúži obyvateľom kraja,“ zdôraznil Baška.

Za priority svojho druhého volebného obdobia považuje Baška zdravotníctvo, dopravnú infraštruktúru a udržanie sa v líderskej pozícii v duálnom vzdelávaní.

Jaroslav Baška (Smer-SD, SNS, Most-Híd, SZ) v tohtoročných voľbách obhájil post predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) so ziskom 49,98 percenta hlasov. Vyplýva to z konečných neoficiálnych výsledkov, ktoré zverejnil Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM