Krimi

Jazdil po hrádzi pri Váhu akoby nič: Skúška ho môže vyjsť draho, FOTO

Polícia z Trenčína preverovala oznámenie, ktoré sa ukázalo ako opodstatnené. Aký trest hrozí 36-ročnému mužovi?

Ilustračný obrázok k článku Jazdil po hrádzi pri Váhu akoby nič: Skúška ho môže vyjsť draho, FOTO
2
Galéria

Trenčianski policajti preverovali oznámenie súvisiace s jazdou mladého muža na štvorkolke po hrádzi povedľa rieky Váh, na Sihoti – za štatistickým úradom v Trenčíne. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na svojej facebookovej stránke.

Išiel vyskúšať

„Policajti zistili, že oznámenie sa zakladá na pravde. 36-ročný muž z okresu Trenčín sa podľa jeho vyjadrenia rozhodol vyskúšať štvorkolku a jazdil v mieste, kde je zákonom určený zákaz vjazdu motorovým vozidlám po vodných stavbách,“ oznámila polícia.

Medzi vodné stavby patrí aj hrádza. „Trenčianski policajti uvedený priestupok objasňujú a bude zaslaný na prejednanie príslušnému orgánu, kde mladého muža táto jazda môže vyjsť až 150 eur,“ doplnili.

Aj v Opatovciach

Polícia dôrazne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, medzi ktorých patria aj vodiči jazdiaci na štvorkolkách, rôznych motorkách, že jazda s akýmkoľvek motorovým vozidlom po vodnej stavbe – hrádzi je zakázaná. „V súčasnej dobe zaznamenávame zvýšený pohyb motorových vozidiel ako v meste, tak aj v priľahlých obciach a preto bude aj vykonávať preventívno-bezpečnostné opatrenia zamerané na dodržiavanie vodného zákona,“ ozrejmili.

Nedávno trenčianski policajti objasňovali obdobný priestupok, kedy vodič motorového vozidla v k. ú. Opatovce išiel po hrádzi ako po bežnej komunikácii. Dodalo KR PZ v Trenčíne.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj policajné zábery z prípadu.

FOTO z jazdy štvorkolkára (36) z okresu Trenčín na hrádzi pri Váhu
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM