Marek Vatraľ Správy Samospráva

Je rozhodnuté: Poznáme meno nového náčelníka Mestskej polície v Trenčíne

Trenčianski poslanci na svojom zasadnutí schvaľovali spomedzi iných bodov aj vymenovanie nového náčelníka Mestskej polície v Trenčíne. Kto ním je?

Ilustračný obrázok k článku Je rozhodnuté: Poznáme meno nového náčelníka Mestskej polície v Trenčíne
Zdroj: Marek Vatraľ / Dnes24.sk

Mestskí poslanci mesta Trenčín na svojom druhom zasadnutí, ktoré sa uskutočnilo 13. februára 2019 odobrili návrh primátora Richarda Rybníčka.

Bývalého náčelníka Mestskej polície v Trenčíne Ivana Liptaia vo funkcii nahradí 50-ročný Peter Sedláček, ktorý podľa slov primátora mesta pôsobil v mestskej polícii od roku 2015 ako zástupca náčelníka. V súčasnosti bol tiež poverený vedením Mestskej polície v Trenčíne.

„Je to človek, ktorý už dlhšiu dobu vedie mestskú políciu. Ja osobne pána Sedláčka, samozrejme, poznám a poznám aj jeho prácu. V tejto chvíli je tento krok a tento môj návrh legitímny a domnievam sa, že pomôže rozvoju Mestskej polície v Trenčíne,“ uviedol primátor mesta Richard Rybníček.

Za jeho vymenovanie hlasovalo 23 poslancov, pričom jeden poslanec sa zdržal hlasovania. Novovymenovaný náčelník Mestskej polície Trenčín Peter Sedláček nastúpi na svoj post podľa slov Richarda Rybníčka 14. februára 2019.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Mestská polícia v Trenčíne začala využívať nové inteligentné monitorovacie vozidlo CamCar, ktoré je zároveň jednotkou na Slovensku a zefektívni prácu policajtov pri kontrole statickej dopravy v meste. Pozrite, ako funguje.

V Trenčíne predstavili inteligentné monitorovacie vozidlo CamCar
27
Galéria
Zdroj: Marek Vatral / Dnes.24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM