Krimi

Kamionista zaspal na diaľnici: Paralyzovaná doprava, veľké škody a zranenie, FOTO

Na diaľnici v Trenčianskom kraji prišlo k nehode, ktorá výrazne skomplikovala dopravu. Pozrite si, čo sa na mieste dialo.

Ilustračný obrázok k článku Kamionista zaspal na diaľnici: Paralyzovaná doprava, veľké škody a zranenie, FOTO
5
Galéria

V stredu 19. augusta v skorých ranných hodinách došlo na diaľnici D1 v katastrálnom území Nového Mesta nad Váhom k dopravnej nehode nákladného vozidla. Tá na niekoľko hodín obmedzila dopravu na diaľnici D1, keďže prišlo k jej uzatvoreniu a taktiež zhustila a spomalila sa premávku na ceste I/61. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Zaspal

Podľa doterajších zistení polície, k dopravnej nehode došlo tak, že 38-ročný vodič viedol jazdnú súpravu tvorenú z ťahača a návesu po diaľnici D1 v smere od Žiliny na Bratislavu. „V dôsledku únavy zaspal a plynule zišiel s vozidlom mimo vozovku vpravo. Vozidlo prednou časťou ťahača narazilo do kovových zvodidiel diaľnice D1,“ opísal krajský policajný hovorca.

„Následne vodič prudko strhol riadenie vľavo, v dôsledku čoho sa s jazdnou súpravou prevrátil na pravý bok,“ povedal Kudlička.

Škody

Ako ďalej uviedol, pri prevrátení návesom zachytil oplotenie diaľnice a protihlukovú stenu. „Škoda na aute a náklade bola predbežne vyčíslená na asi 70 000 eur. Národnej diaľničnej spoločnosti poškodením zvodidiel a protihlukovej steny vznikla škoda vo výške cca 50 000 eur,“ doplnil Kudlička s tým, že vodič utrpel pri dopravnej nehode ľahké zranenia.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z miesta nehody.

OBRAZOM: Keď kamionista zaspí na diaľnici, môže to dopadnúť aj takto
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM