Filip Chudý Rôzne

Koronavírus: Potvrdené dva nové prípady v Trenčianskom kraji

Počet nakazených novým koronavírusom sa zvýšil. Dva takéto prípady boli zaznamenané aj vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: Potvrdené dva nové prípady v Trenčianskom kraji
Zdroj: TASR

Na Slovensku pribudlo počas utorka 24. marca 12 nových prípadov nákazy novým koronavírusom, celkový počet evidovaných prípadov ochorenia COVID-19 teda stúpol na 216. Na stredajšom tlačovom brífingu o tom informoval predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO).

Ministerstva zdravotníctva SR na svojej stránke informovalo, že ide aj o dvoch mužov, ktorý boli diagnostikovaní vo vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Jeden je z Považskej Bystrice a podľa informácií na stránke tohto mesta má byť hospitalizovaný vo FN Trenčín. Druhý je z okresu Ilava, konkrétne z Novej Dubnice.

Národné centrum zdravotníckych informácií na svojom špeciálnom portáli informovalo, že k dátumu pondelok 23. marca bolo v Trenčianskom kraji už 19 pozitívnych prípadov. Šesť z okresu Trenčín, päť z okresu Nové Mesto nad Váhom, tri z okresu Ilava, tri z okresu Partizánske, jeden z okresu Považská Bystrica a jeden z okresu Bánovce nad Bebravou. Teraz teda pribudli ďalšie dva.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM