Marek Vatraľ Krimi

Motorkár (27) neďaleko Trenčína utrpel ťažké zranenia: FOTO priamo z miesta

Podľa policajnej správy vyšiel zo zákruty a narazil do stromu.

Ilustračný obrázok k článku Motorkár (27) neďaleko Trenčína utrpel ťažké zranenia: FOTO priamo z miesta
4
Galéria

Na ceste I. triedy v Nemšovej v okrese Trenčín došlo k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa ťažko zranil 27-ročný vodič motocykla. Informovala o tom Elena Antalová, hovorkyňa KR PZ v Trenčíne.

Podľa doterajších zistení došlo k dopravnej nehode podľa Antalovej tak, že 27-ročný Jozef z Nemšovej jazdil na motocykli Honda CB smerom na obec Horné Sŕnie. Na výjazde z ľavotočivej zákruty vyšiel s motocyklom vpravo mimo cesty a narazil do stromu.

"Po dopravnej nehode motocyklista utrpel vážne zranenia a bol odvezený do Faklutnej nemocnice v Trenčíne. Nakoľko vodič pre ťažké zranenia, ktoré utrpel nemohol vykonať dychovú skúšku, tak mu bola odobratá krv v nemocnici. Škoda na motocykli bola predbežne vyčíslená na asi 3.000 €. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania, " upresnila Antalová.

Muži zákona zároveň upozorňujú motocyklistov, ktorých pekné počasie vytiahlo na cesty, aby zbytočne neriskovali a mysleli na to, že cesta nie je závodná dráha a podľa toho by sa aj mali správať.

"Aj na ceste, ktorú poznáte môže byť v neprehľadnej zákrute odstavené vozidlo, prípadne naplavený štrk alebo iná prekážka, preto jazdite vždy takou rýchlosťou, aby ste dokázali zastaviť na takú vzdialenosť, na akú máte rozhľad. Na nikoho sa nemôžete spoľahnúť a musíte každé ohrozenie predvídať. To, že ste na hlavnej ceste vám život nezachráni. Myslite na to, že keď sa niekto pozerá vašim smerom, nemusí vás vidieť. A vodič, ktorý vám má dať prednosť nemá povinnosť predvídať, že vy prekračujete rýchlosť, " uvádzajú v správe policajti.

K vážnej dopravnej nehode došlo podľa policajnej správy v nedeľu večer o 21:30 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Foto: ilustračné

Dopravná nehoda mladého motocyklistu
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM