Krimi

Muž sa mal zapaľovačom snažiť podpáliť PUMPU i seba: Odvážna reakcia taxikárky

Vo väzbe skončil muž, ktorý sa mal vyhrážať podpálením seba i čerpacej stanice.

Ilustračný obrázok k článku Muž sa mal zapaľovačom snažiť podpáliť PUMPU i seba: Odvážna reakcia taxikárky
Zdroj: TASR/Ivan Majerský

Policajti v Bánovciach nad Bebravou sa zaoberajú konaním 32-ročného muža, ktorý sa mal na čerpacej stanici vyhrážať zapálením seba i celej stanice. Muža policajti obvinili z prečinu poškodzovania cudzej veci v štádiu pokusu, v konaní mu zabránila vodička taxislužby. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

„Muž sa mal pod vplyvom alkoholu v nočných hodinách vyhrážať zapálením seba, ako aj celej čerpacej stanice pohonných látok. Pri výdajnom stojane mal uchopiť hadicu s automatickou pištoľou a zapaľovačom sa mal pokúšať zapáliť oheň," opísala.

K agresívnemu mužovi podľa nich pribehla vodička taxislužby, ktorá mu vzala hadicu s automatickou pištoľou z ruky a odstrčila ho preč od výdajného stojana, aby mu zabránila v jeho konaní.

„Policajná hliadka obmedzila muža na osobnej slobode. Umiestnený bol v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ podal na obvineného podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby, ktorý súd akceptoval. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodala polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM