Marek Vatraľ Krimi

Nehoda na diaľnici pri Trenčíne: Hasiči hlásia zranených, FOTO

Jedno z postihnutých vozidiel sa podľa správy hasičov nachádzalo na vozovke a druhé na svahu pod úrovňou vozovky. Čítajte viac, čo sa tam stalo.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na diaľnici pri Trenčíne: Hasiči hlásia zranených, FOTO
2
Galéria
Zdroj: HaZZ v Trenčíne

K dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel došlo na privádzači k diaľnici D1 v Trenčíne. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s jedným zásahovým vozidlom. .

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že v dôsledku dopravnej nehody došlo k zraneniu dvoch osôb, ktoré sa nachádzali mimo postihnutých vozidiel, v opatere zdravotníkov ZZS. Jedno z postihnutých vozidiel bolo na vozovke a druhé sa nachádzalo na svahu pod úrovňou vozovky,“ upresnil Petrík.

Zasahujúci hasiči podľa Petríka zabezpečili miesto udalosti a v súčinnosti so zdravotníkmi ZZS poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc. Následne na havarovaných vozidlách vykonali podľa hovorcu požiarno-bezpečnostné opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny.

K dopravnej nehode podľa Mariána Petríka došlo v pondelok 19. novembra krátko pred pol jednou popoludní.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Dopravná nehoda na privádzači k diaľnici D1 v Trenčíne
2
Galéria
Zdroj: HaZZ v Trenčíne

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM