Marek Vatraľ Kultúra

Neviete kam cez víkend v Trenčíne? Podujatia, ktoré vás môžu vytiahnuť von

Detské divadelné predstavenie, prehliadka kinematografie a športové podujatia nie sú zďaleka všetko, čo môžete počas víkendu v našom meste vidieť.

Ilustračný obrázok k článku Neviete kam cez víkend v Trenčíne? Podujatia, ktoré vás môžu vytiahnuť von
Zdroj: Pixabay.com

Mrázik

18. 1. o 17:00 hod., Kino Hviezda

Klasická ruská rozprávka prerozprávaná pre divadlo. Stretnete sa s nežnou Nastenkou, trochu namysleným Ivanom, dobrým deduškom Mrázikom i komickou Marfuškou. Hrá Mestské divadlo Trenčín.

Kinotip: Bosorkina dcéra

18. 1. o 17:00 hod., ArtKino Metro

Dcéra čarodejníčky Dina zdedila po matke nadprirodzené schopnosti: dokáže sa pozrieť človeku priamo do duše a vyvolať v ňom pocit hanby za jeho činy. Keď jej matku neprávom obvinia z hrozných vrážd, Dina sa rozhodne odhaliť pravdu, kvôli čomu sa ocitne uprostred nebezpečného boja o moc a v ohrození vlastného života. Stredoveké fantasy plné drakov a mágie sa nakrúcalo okrem iných lokácií aj v slávnych barrandovských štúdiách.

Hokej: Dukla Trenčín – MHK 32 Liptovský Mikuláš

18. 1. o 17:00 hod., Zimný štadión P. Demitru

Hokejová tipsportliga.

Koncert Svätoslava Hamaliara

18. 1. o 19:00 hod., Savanna Café

Detviansky gitarista a pesničkár tvorí a hrá novotrubadúrsku hudbu. Jeho piesne sú o všetkom, čo vidí vôkol seba, čo sa ho dotýka a čo cíti, že treba povedať.

Turnaj AS Trenčín Juniorky

19. 1. o 8:00 hod., Športová hala

Futbal.

ŠK 1. FBC Trenčín – ATU Košice

19. 1. o 17:00 hod., Športová hala

Florbal, extraliga juniori.

Kinotip: Glass

19. 1. o 20:10 hod., Cinemax

V úplne novom, komiksom inšpirovanom thrilleri sa stretávajú postavy z dvoch úspešných filmov – Vyvolený a Rozpoltený. Z prvého z nich sa vracajú takmer nezničiteľný David Dunn (Bruce Willis) a jeho protipól – krehký manipulátor Eliah Price (Samuel L. Jackson). Z thrilleru Rozpoltený sa zas objavuje psychopatický Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) a jeho 24 rôznych osobností. Všetci traja sa stretávajú v psychiatrickom ústave. Crumb však uniká vtelený do jednej zo svojich nebezpečných identít a Dunn s Priceom musia v súboji s ním využiť všetky svoje paranormálne schopnosti.

Hokej: Dukla Trenčín – HK Poprad

20. 1. o 17:00 hod., Zimný štadión P. Demitru

Hokejová tipsportliga.

Tímbilding

20. 1. o 18:00 hod., Kino Hviezda

Členovia nemenovaného amatérskeho divadla prepadli závislosti a prestali vnímať reálny svet okolo seba. Jednej z nich sa podarilo úspešne podstúpiť terapiu, zachráni aj ostatných? Hrá Divadlo Normálka.

Kinotip: Hranica

20. 1. o 18:00 hod., ArtKino Metro

Tina pracuje ako dôstojníčka colnej služby, čo sa v prípade ženy, ktorá šokuje okolie zdeformovanou tvárou, môže zdať nelogické. Lenže Tina má neuveriteľný čuch. Dokáže odhaliť tých, ktorí majú strach a v batožine nepovolené látky. Jedného dňa v službe stretne Voreho, zanedbaného vlasáča v koženej bunde, ktorého pach nepripomína nič z toho, čo Tina dosiaľ cítila. Vore je kľúčom k jej záhadnej identite. Hranicaje tvrdým, zvráteným, šokujúcim podobenstvom o tolerancii k odlišnostiam. Jedinečne sa v ňom spája realistická dráma a severský mýtus.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM