Tlačové správy

Nová príležitosť pre podnikateľov v Trenčíne: Nástroj, ktorý vám pomôže posunúť váš biznis vpred!

Networking ako marketingový nástroj spoznáva čoraz viac podnikateľov na Slovensku. Že je to skutočne efektívny spôsob spolupráce, zistili už podnikatelia v Bratislave, Nitre, Žiline či Košiciach. A teraz môžete aj vy v Trenčíne.

Ilustračný obrázok k článku Nová príležitosť pre podnikateľov v Trenčíne: Nástroj, ktorý vám pomôže posunúť váš biznis vpred!
Foto: Milan Krupčík / Zdroj: Business for Breakfast

V Trenčíne sa v stredu 9. novembra o 17:00 hod. v hoteli MAGNUS uskutoční stretnutie podnikateľov spojené s predstavením anglického marketingového konceptu Business for Breakfast® .

Ide o overený marketingový nástroj, ktorý pomáha podnikateľom získavať nové kontakty a obchodné príležitosti prostredníctvom odporúčaní a referencií. Systém funguje na báze privátnych podnikateľských klubov, kde si podnikatelia vytvárajú bezpečné prostredie (bez konkurencie), kde si navzájom vymieňajú skúsenosti, rady, tipy, ale najmä kontakty a odporúčania, ktoré sa následne premieňajú na biznis.

Ako to funguje?

Podnikatelia z rôznych odborov sa stretávajú pravidelne každých 14 dní na biznis raňajkách svojho podnikateľského klubu Business for Breakfast®. „Vďaka pravidelnému stretávaniu sa vytvára poznanie a dôvera. Z našej skúsenosti, ale aj oficiálnych štatistík vieme, že najlepším zdrojom nových klientov je odporúčanie. Keď hľadáme napr. dobrého grafika, najprv porozmýšľame, kto z nášho okruhu známych by nám ho mohol odporučiť… Na webe ich je určite mnoho, no máme oveľa lepší pocit, keď oslovíme niekoho, koho už preveril náš známy. A platí to nielen v biznise, ale aj v každodennom živote,“ vysvetľuje podstatu networkingu a odporúčaní medzi podnikateľmi Juraj Bais, výkonný riaditeľ Business for Breakfast® Slovakia.

Business for Breakfast® je medzinárodným konceptom, ktorý tento rok oslavuje 16. výročie. V Čechách funguje už 8. rok a zastrešuje 40 klubov s viac ako 500 členmi. Na Slovensku sa od roku 2013 rozbehli kluby v Nitre, Bratislave, Žiline a v Košiciach. „Business for Breakfast® je jedinečný nástroj referenčného networkingu, ktorý prináša podnikateľom užitočné know-how pre rast biznisu, rozvoj podnikov a firiem, a v neposlednom rade aj osobnostný rast. Našim cieľom je zmena atmosféry podnikania na Slovensku k lepšiemu. Klubmi Business for Breakfast® na Slovensku prešlo počas 3 rokov pôsobenia viac ako 170 členov – podnikateľov, majiteľov firiem a manažérov. Suma uskutočnených zaevidovaných obchodov prekročila hodnotu 2 000 000 ,– Eur. Pripravujeme otvorenie 1. podnikateľského klubu Business for Breakfast® v Trenčíne,“ dodáva Juraj Bais.

Viac informácií o Business for Breakfast® nájdete na www.bforb.sk. Ak sa chcete zúčastniť stretnutia podnikateľov spojeného s predstavením konceptu v Trenčíne 9. novembra o 17:00 hod. v hoteli MAGNUS, môžete sa prihlásiť na bforb@bforb.sk.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM