Barbara Dallosová Krimi

Nové info ku krvavej dráme na Považí: Polícia obvinila Martina C.

Po streľbe na diskotéke vyhasol ľudský život. Polícia k prípadu zverejnila nové informácie.

Ilustračný obrázok k článku Nové info ku krvavej dráme na Považí: Polícia obvinila Martina C.
Zdroj: Policajný zbor SR

Streľbu na diskotéke v Horovciach podľa polície neprežila jedna osoba, ďalších dvoch mužov v kritickom stave previezli do nemocníc v Trenčíne a v Považskej Bystrici. O prípade sme vás informovali TU.

„Štyri posádky zasahovali nadránom na diskotéke v obci Horovce, kde mala neznáma osoba strieľať do troch mužov. Jeden pacient mal zranenia nezlučiteľné so životom, záchranárom sa ho aj napriek veľkému úsiliu nepodarilo oživiť. Dvaja muži boli v kritickom stave odovzdaní do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici,“ informovala hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková.

Polícia na svojom oficiálnom facebooku zverejnila nové informácie k prípadu. Vec podľa mužov zákona prevzala národná protizločinecká jednotka NAKA. ,,Vyšetrovateľ obvinil Martina C. zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami v súbehu s obzvlášť závažným zločinom vraždy, s časti dokonaným a s časti v štádiu pokusu. Hrozí mu výnimočný trest na 25 rokov až doživotie," uvádza k prípadu polícia s tým, že policajti aj naďalej pracujú na prípade, viac informácií poskytneme až to procesná situácia dovolí.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM