Futbal

Odchádza symbol nového AS Trenčín: Zostane klubová ikona?

Futbalový klub z Trenčína oznámil prvé hráčske zmeny. Depetris a Pišoja končia, Šemrinec rokuje o novej zmluve.

Ilustračný obrázok k článku Odchádza symbol nového AS Trenčín: Zostane klubová ikona?
8
Galéria
Zdroj: TASR

David Depetris a Marián Pišoja končia svoje pôsobenie vo fortunaligovom futbalovom klube AS Trenčín. Obom vypršala platnosť kontraktov. Klub začal rokovať o predĺžení zmluvy s brankárom Igorom Šemrincom.

„S Igorom sme absolvovali prvé stretnutie. Predostreli sme mu naše predstavy nielen na najbližšie obdobie, ale aj do budúcnosti. Rozhodnutie je na ňom. Akúkoľvek cestu si zvolí, bude mať u nás dvere vždy otvorené,“ povedal pre oficiálny klubový web na adresu dlhodobej brankárskej jednotky generálny manažér Róbert Rybníček.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Depetris je jedným zo symbolov nového AS Trenčín. Spoločne s Aldom Baézom boli prvými zahraničnými hráčmi, ktorých doviedol pod Čákov hrad Tschen La Ling. Do Trenčína sa vrátil v lete 2019 po necelých siedmich rokoch, keď podpísal zmluvu na jeden a pol roka.

„K pozícia Davida Depetrisa v našom klube netreba veľa hovoriť. V aktuálnej situácii, keď bolo mužstvo mimo domáceho štadióna, tímu pomohol. Bol viac ako dôležitou súčasťou kabíny. Obaja jeho chlapci hrajú futbal a nie je vylúčené, že David bude raz u nás pokračovať ako tréner. Uvidíme ako sa všetko vyvinie. Pišoju pribrzdilo zranenie. Dnes potrebuje najmä hrať a to mu u nás nevieme zaručiť. Sme však presvedčení, že vďaka svojej kvalite a nezlomnej vôli môže byť úspešný,“ dodal Rybníček.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Športové správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM