han Rôzne

ŠOK na politickej scéne: SaS oznámila koniec a po ŠTRNÁSTICH rokoch mení hru! FOTO

Lídrom SaS (Sloboda a Solidarita) je Richard Sulík, ktorý prezradil novinky o ďalšom smerovaním parlamentnej strany.

Ilustračný obrázok k článku ŠOK na politickej scéne: SaS oznámila koniec a po ŠTRNÁSTICH rokoch mení hru! FOTO
10
Galéria

V nedeľu (2. apríla) zaplavili sociálne siete nové profilové fotky niektorých členov SaS. Išlo o Richarda Sulíka, Janku Bittó Cigánikovú, Juraja Krúpu, Branislava Gröhlinga, Mariána Viskupiča a Máriu Kolíkovú. Všetci si zmenili fotky, ktoré okamžite vyvolali rozruch.

„Strana Sloboda a Solidarita spúšťa kampaň meníme hru a tiež prichádza po štrnástich rokoch s novým kampaňovým logom pre predčasné voľby do Národnej rady Slovenskej republiky. Teraz si hovorí jednoducho SASKA, pretože práve takto ju najčastejšie volajú ľudia. Je to krátky názov prispôsobený pre mobilné zariadenia, kde sú najmä mladí voliči,“ vysvetľuje strana na svojom webe.

Ako ďalej sulíkovci uvádzajú, strana im ponúka veľa tém, ktorých je prirodzeným hlásateľom – či už ide o ekonomiku, verejné financie, práva žien a detí, duševné zdravie, práva LGBTI+, moderné vzdelávanie, spravodlivosť, podporu Ukrajiny a prozápadnú orientáciu krajiny.

Slová Sulíka

„Áno, my naozaj meníme hru. Ideme do boja,“ povedal Richard Sulík.

„Rozhliadnite sa. Vidíte snáď na Slovensku niekoho iného, kto nemá žiadny korupčný škandál, kto drží slovo, kto má program zostavený naozajstnými expertmi, kto má viac ako 10 rokov skúseností, ako tieto konkrétne riešenia pre ľudí presadiť, kto sa neriadi ideológiou, ale zdravým rozumom a kto má úprimnú chuť postaviť tú najlepšiu možnú budúcnosť pre Slovensko?" pokračuje líder SASKY.

Aj v ďalšom vyjadrení Richarda Sulíka cítiť podtón na adresu súčasnej vládnucej garnitúry. „Všetci, ktorí nám veria, menia hru s nami. Nenechajú sa podplatiť rozhadzovaním, ktoré budú splácať naše deti. Už majú dosť chaotických amatérov. Zaujímajú ich konkrétne zmeny, pre ktoré sa mladým oplatí zostať na Slovensku. Chcú už konečne reálne výsledky. A chcú sebavedomé Slovensko, ktoré najlepšie vie, čo potrebuje,“ dodal.

Kampaň ako v Česku

Ako si mnohí všimli, aktuálne zmeny v SaS, teda už SASKE, nápadne pripomínajú prácu marketéra Mareka Prchala, ktorý viedol kampaň Andreja Babiša v prezidentských voľbách.

„Marek Prchal pracoval s našimi tímlídrami a tímom v strane a rokujeme o ďalšej spolupráci,“ povedal pre portál Startitup hovorca SASKY Ondrej Šprlák.

SASKA tak predstavila aj nové logo a bilboardy. Na fotkách je zaujímavé to, že sa piati predstavitelia strany vyzuli, navliekli do bielych tričiek a modrých džínsov.

Ďalšie aktuálne témy

Strana Sas sa mení. Volá sa SASKA
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM