Filip Chudý Krimi

Až z toho mrazí: Polícia s novinkou v prípade vážne zraneného motorkára (21)

Jazda mladého 21-ročného motocyklistu z okresu Považská Bystrica sa mohla skončiť fatálne. Policajti prišli na smutné zistenie.

Ilustračný obrázok k článku Až z toho mrazí: Polícia s novinkou v prípade vážne zraneného motorkára (21)
6
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Ako sme vás už informovali, považskobystrickí dopravní policajti vyšetrujú dopravnú nehodu, pri ktorej sa ťažko zranil mladý motocyklista (21) z okresu Považská Bystrica, ktorý podľa polície jazdil na motocykli značky Yamaha bez evidenčného čísla smerom od Považskej Bystrice na obec Vrchteplá.

Počas jazdy zišiel s motocyklom vpravo, mimo cestu a narazil s motocyklom do stĺpa telekomunikačného vedenia. Ozrejmilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na svojej facebookovej stránke.

Ako je známe, mladík sa veľmi vážne zranil a bol odvezený do žilinskej nemocnice, kde mu aj bola odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu. A výsledky sú už známe.

„Máme výsledky krvi. Mladík jazdil na motocykli s 1,96 promile alkoholu,“ oznámili muži zákona novinku z tohto prípadu.

Policajti upozorňujú vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti. „V tomto prípade stačilo veľmi málo a dopravná takmer skončila tragicky. Vodiči, neriskujte a jazdite bezpečne, ale hlavne majte na zreteli, že alkohol za volant nepatrí! V kontrolách na zisťovanie alkoholu budeme pokračovať naďalej v celom Trenčianskom kraji,“ dodali.

Prinášame aj policajné zábery z tejto vážnej nehody.

FOTO z vážnej nehody motorkára (21) v okrese Považská Bystrica
6
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM