Filip Chudý Šport

Bohatý športový víkend v Považskej: Množstvo zápasov na rôznych miestach

Naše mesto čaká nabitý športový víkend, aký tu dlhšie nebol, keďže v doma sa predstavia až štyri naše kluby, ktoré odohrajú minimálne päť zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Bohatý športový víkend v Považskej: Množstvo zápasov na rôznych miestach
Zdroj: Dnes24.sk

Považskú Bystricu čaká bohatý športový víkend, ktorý sa bude odohrávať prakticky na všetkých športoviskách nášho mesta. Hlavným ťahákom je síce súboj osemfinále Vyzývacieho pohára, v ktorom naši hádzanári v sobotu o 18:00 vyzvú holandského súpera JMS Hurry-Up, ale kto by mal záujem zájsť na iný šport, má viacero príležitostí.

Po deviatich rokoch sa do Považskej Bystrice vracia hokejové play-off , keďže naši hokejisti budú v sobotu o 18:00 hostiť Prešov, čiže v rovnakom čase, ako sa hrá hádzaná. „Je veľká škoda, že sa to hrá vtedy. Rokovali sme aj s hádzanármi, chceli sme to preložiť, ale už nebola možnosť na preloženie ani na jednej či druhej strane,“ vysvetlil manažér HK 95 Považská Bystrica Ján Zlocha.

Naši hokejisti prehrávajú vo štvrťfinále play-off 2:0 na zápasy, čiže ak v sobotu prehrajú, sezóna sa pre nich skončila, ak vyhrajú, ďalší zápas je v nedeľu opäť o 18:00 na zimnom štadióne. Už teraz isté dva zápasy počas víkendu majú považskobystrickí hokejbalisti. Hráči HBK PROTEF v sobotu privítajú v derby Pruské a v nedeľu Nitru. Oba zápasy začínajú o 13:00 na hokejbalovom ihrisku. Kto by pre zmenu mal chuť si pozrieť v akcii považskobystrických futbalistov, môže, keďže tí hrajú doma na umelej tráve prípravný zápas s Predmierom, konkrétne v nedeľu o 10:00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Na toto čakali Považskobystričania deväť rokov: Favorita chcú minimálne potrápiť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM