Filip Chudý Krimi

Čelná zrážka blízko Považskej Bystrice: Motorkár utrpel ťažké zranenie

S dopravnými nehodami sa akoby vrece roztrhlo. Na známom úseku sa odohrala ďalšia vážna nehoda.

Ilustračný obrázok k článku Čelná zrážka blízko Považskej Bystrice: Motorkár utrpel ťažké zranenie
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

V okolí Považskej Bystrice sa v týchto dňoch v krátkom čase stalo viacero dopravných nehôd. Žiaľ, po jednej ohlásili aj ťažké zranenie motorkára. Stalo sa to na známom úseku medzi Sverepcom a Visolajami, kde sa napája cesta tretej triedy v smere od Pružiny na cestu prvej triedy. V nedávnej minulosti sa tam odohralo už viacero tragických nehôd.

Ako Dnes24 informovala vedúca oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Danka Adámiková, podľa doterajších zistení polície k dopravnej nehode došlo tak, že vodič jazdiaci na aute po ceste od Dolného Lieskova na Visolaje mal v križovatke odbočovať vľavo.

„Vodič auta z doposiaľ presne nezistených príčin nemal dať prednosť motocyklu, ktorý v tom čase jazdil po hlavnej ceste a došlo k čelnej zrážke,“ doplnila Adámiková.

Alkohol u vodičov zistený nebol. „Pri dopravnej nehode vodič motocykla utrpel ťažké zranenie. Škoda bola odhadnutá na približne 6 000 eur,“ dodala krajská policajná hovorkyňa k nedeľnej nehode.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM