Filip Chudý Rôzne

Črtá sa hustý víkend v Považskej: Každý deň môžete zažiť niečo iné

Ak hľadáte v Považskej Bystrici program na každý víkendový deň s rôznym obsahom, potom máme pre vás riešenie. Kde sa to bude konať?

Ilustračný obrázok k článku Črtá sa hustý víkend v Považskej: Každý deň môžete zažiť niečo iné
Zdroj: CoolTajneR

Prvý augustový víkend bude na podujatí CoolTajneR, ktoré prebieha pred Domom kultúry, našlapaný skvelými udalosťami, aspoň tak to sľubujú organizátori, podľa ktorých by ste si to nemali nechať ujsť. Víkendová akcia s názvom „Hustý víkend v CoolTajneRi: Tu nesmieš chýbať!“ ponúka bohatý trojdňový program z rôznych odvetví.

Už v piatok podvečer približne o 18:00 začne prezentácia lokálnych dizajnérok a módnych návrhárok. Predstavia sa Lenka Krivá, Katarína Kolembusová, Saša Rosina, Katarína Šajdíková a Dominika Podolanová. Popritom prebehne aj cooltajnerovský clothes swap, alebo ak chcete zóna bez peňazí, bazár vecičiek či minijarmok. Na túto akciu môžete priniesť svoje šatníkové kúsky, ktoré sú stále nositeľné, no vo vašom šatníku už z rôznych dôvodov nemajú miesto a mohli by potešiť niekoho iného.

„Počas večera zahrá aj kapela Thedeus White a premietne sa ďalší z filmov známeho režiséra, rodáka spoza kopca, Mira Rema,“ informujú stránky CoolTajneRa.

V sobotu sa môžete tešiť na osvedčený formát Fish&Chips tento raz s podtitulom Picnic to party, ktorý prepukne od 18:00. „Chalani púšťajú staré aj nové vinyly a rozhodne si k dobrej hudbe nezabudnite nabaliť piknikové koše,“ prezrádzajú z CoolTajneRa.

V nedeľu sa Hustý víkend v CoolTajneRi zakončí potulkami po svete s cestovateľom Romanom Klinčúchom od 19:00 a pravidelným nedeľným letným kinom so snímkou Domino efekt o 20:30. „Pred nedeľným kinom sa s Romanom Klinčúchom porozprávame o vášni menom Camino de Santiago de Compostela, o Nepále, ale aj o triatlone či o tom, ako pomáha ľudským telám i dušiam,“ dodali organizátori.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Prvý augustový víkend pred nami: Top 5 podujatí v Považskej Bystrici

V Považskej pracovali na búrke: Vznikol úžasný módny výsledok, VIDEO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM