Filip Chudý Krimi

Deň, kedy vás prešľap môže vyjsť draho: Policajti mieria na cesty Považskobystrického okresu

Za volantom treba myslieť zodpovedne vždy. Policajti ale prezradili deň, kedy budú striehnuť špeciálne na vodičov v našom okrese.

Ilustračný obrázok k článku Deň, kedy vás prešľap môže vyjsť draho: Policajti mieria na cesty Považskobystrického okresu
Zdroj: TASR

V období aktuálneho týždňa bude v Trenčianskom kraji celoslovenská osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trenčíne. „Na základe analýz dopravnej nehodovosti bude v obvode KR PZ Trenčín vykonaná kontrola na osobitnú zodpovednosť na území niekoľkých okresov v jeho pôsobnosti,“ uviedol Kudlička s tým, že konkrétne sa to bude týkať okresov Považská Bystrica, Púchov, Partizánske a Prievidza.

„V Považskobys­trickom okrese bude akcia v piatok 29. septembra,“ prezradil Kudlička s tým, že v tento deň bude akcia aj v okresoch Púchov a Prievidza, pričom už v stredu 27. septembra bude akcia v okrese Partizánske.

Ako ďalej uviedol, dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd. „A to najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ doplnil s tým, že polícia opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, nakoľko eviduje viacero dopravných nehôd.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Zuzana (48) z Považskej má veľký problém: Zastavili ju policajti a …

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM