Filip Chudý Rôzne

Krásna pocta pre považskobystrického lekára: Igor Steiner (51) medzi ocenenými

Aj pacienti z Považskej Bystrice hodnotili lekárov, pričom vďaka tomu získal známy považskobystrický doktor ocenenie. Čo na to hovorí?

Ilustračný obrázok k článku Krásna pocta pre považskobystrického lekára: Igor Steiner (51) medzi ocenenými
Zdroj: Dnes24.sk/Detské oddelenie NsP

Cenu Top lekár Slovenska 2017 získali prešovský ortopéd Ján Kľoc, bratislavská zubná lekárka Veronika Bačová Macáková a Ján Štefaňák, chirurg pôsobiaci v Bratislave. Ocenenie získali aj na základe viac ako 20 000 hodnotení, ktoré pacienti počas tohto roka zdieľali na webovej stránke lekar.sk. Na ňom pacienti dali najavo svoju spokojnosť alebo nespokojnosť s daným lekárom či ambulanciou. Spomínaný portál na základe ohlasov pacientov udelí každoročne 500 najpozitív­nejšie hodnoteným doktorom nálepku, ktorá hovorí o ich kvalite a ktorú si následne môžu umiestniť na dvere svojej ordinácie. Takéhoto ocenenia spokojnosti od pacientov sa dostalo aj považskobystrickému lekárovi Igorovi Steinerovi (51).

Ten je nielen riaditeľom Nemocnice s poliklinikou v Považskej Bystrici, ale aj primárom detského oddelenia a tiež vedie detskú imunoalergologickú ambulanciu, za ktorú ocenenie dostal. Podľa hodnotení sú pacienti s doktorom Steinerom spokojní až na 95 %, čo je veľmi pozitívne číslo. Aj preto sa stal jedným z držiteľov nálepky s piatimi hviezdičkami, ktorá podľa lekar.sk oznamuje pacientom ambulancie, že sú v tých najlepších rukách.

„Každé ocenenie poteší. Je príjemné ho získať a mám z toho pozitívne pocity. Nečakal som, že by som niečo také mohol dostať, keďže som ani nevedel, že niečo také sa udeľuje. Potom som si ale o tom začal zisťovať informácie, prečítal si aj hodnotenia ľudí na moju adresu, pričom sa mi veľmi páčilo, čo o mne napísali,“ povedal Igor Steiner.

Ľudia vo svojich hodnoteniach napísali, že má dobrý prístup k deťom, rodičom ochotne odpovie na ich otázky ohľadom liečby, vie určiť správnu diagnózu a pod. Ako nám samotný lekár prezradil, ide o jeho prvé takéto ocenenie, ktoré získal vďaka hodnoteniu pacientov. V minulosti dostal bronzovú plaketu od Slovenskej pediatrickej spoločnosti za dlhodobý prínos v rámci pediatrie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Kto sa za považskobystrický volebný obvod stal poslancom a ako dopadli ostatní kandidáti?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM