Tlačové správy

Miluješ futbal? Zbieraj kartičky so superhviezdami z blížiacich sa majstrovstiev Európy!

Zberateľské futbalové kartičky Topps UEFA EURO 2024™ Match Attax môžete získať už aj na Slovensku! Séria UEFA EURO 2024™ Match Attax je plná hviezd zo všetkých krajín, ktoré sa majstrovstiev zúčastnia.

Ilustračný obrázok k článku Miluješ futbal? Zbieraj kartičky so superhviezdami z blížiacich sa majstrovstiev Európy!
Zdroj: Topps

Obsahuje veľa populárnych kariet vrátane ultra vzácnej „Cristiano Ronaldo Career Celebration Chrome“!

Spoločnosť Fanatic Collectibles oznámila, že zberateľské futbalové kartičky Topps UEFA EURO 2024™ Match Attax je možné už teraz zakúpiť v obchodoch a v e-shopoch.

Séria UEFA EURO 2024™ Match Attax je plná hviezd zo všetkých krajín, ktoré sa majstrovstiev zúčastnia. Obsahuje populárne karty Signature-Style Legend, Genuine Autograph a Relic, vzácne karty Golden Treasure, Chrome Shields a Energy a rovnako ultra vzácnu kartu Cristiano Ronaldo Career Celebration Chrome a veľa ďalších!

Zdroj: Topps

Spoločnosť Topps, ktorá je oficiálnym poskytovateľom zberateľských kariet a samolepiek pre UEFA EURO 2024™, pripravila k uvedeniu novej série kartičiek trojdielnu sériu videí s globálnym veľvyslancom značky Topps, José Mourinhom. Videá sú súčasťou multikanálovej kampane k uvedeniu produktov Topps pre EURO 2024.

Prvé video bolo uvedené 15. februára tohto roku a videlo ho už viac než 28 miliónov sledujúcich na sociálnych sieťach a digitálnych médiách.

Predstavená bola aj druhá časť trilógie, kde nachytáme José Mourinha v zatemnenej miestnosti kancelárie spoločnosti Fanatics Collectibles, kde sa slávny manažér zapája do dramatického výkladu tarotových kariet. Zvrat nastáva, keď je vidieť, že k výkladu sú použité oficiálne karty UEFA EURO 2024 Match Attax zobrazujúce také legendy ako “Galactico” Zinedine Zidane a “G.O.A.T” Cristiano Ronaldo.

Zdroj: Topps

Patrick Rausch, marketingový riaditeľ spoločnosti Fanatics Collectibles pre región EMEA, povedal: „UEFA EURO 2024™ sa blíži a my sme naozaj nadšení, že fanúšikovia môžu už teraz začať zbierať oficiálne kartičky Match Attax. Ide o jednu z našich najzaujímavejších kolekcií a ako lepšie ju uviesť na trh než novým videom zo série s legendárnym manažérom!”

„Naše predchádzajúce videá s José Mourinhom mali milióny vzhliadnutí po celom svete, takže sa už nemôžeme dočkať, keď uvidíme, ako fanúšikovia a zberatelia zareagujú na jeho špeciálne vykladanie tarotových kariet Match Attax!“, dodal Rausch.

Ako oficiálny licencovaný partner UEFA do roku 2028 bude spoločnosť Topps poskytovať exkluzívne zberateľské karty, nálepky a zberateľské predmety spojené s UEFA EURO 2024™ a tiež s ďalšími veľkými futbalovými udalosťami vrátane UEFA Women’s EURO 2025™ a UEFA EURO 2028™.

Trojdielnu filmovú sériu s José Mourinhom vytvoril a produkoval Jung von Matt SPORTS.

Zdroj: Topps

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Topps
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM