Filip Chudý Krimi

Motoristi zbystrite: Aktuálne dopravné obmedzenia aj priamo v Považskej!

Už v najbližších dňoch nás čakajú na miestnych cestách dopravné obmedzenia. Poznáme presné miesta, ktorých sa to bude týkať.

Ilustračný obrázok k článku Motoristi zbystrite: Aktuálne dopravné obmedzenia aj priamo v Považskej!
Zdroj: TASR

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ v Považskej Bystrici upozorňuje motoristickú verejnosť, že odo dňa 15. septembra do 12. októbra budú na niektorých cestách III. triedy čiastočné dopravné obmedzenia z dôvodu realizácie prác na súvislých opravách uvedených úsekov ciest a to striedavo v obidvoch jazdných pruhoch.

„V okrese Považská Bystrica sa jedná o cesty III/1947 v km 3,600 – 5,600 úsek Dolný Lieskov – Tŕstie a III/1984 v km 0,000 – 0,670 úsek Považská Bystrica v smere do časti Podmanín,“ informoval hovorca KR PZ v Trenčíne Pavol Kudlička.

Doprava bude podľa mužov zákona vedená vo voľnom jazdnom pruhu striedavo pre obidva jazdné smery a bude usmerňovaná umiestneným prenosným dopravným značením a riadená náležite poučenými a spôsobilými osobami.

Vzhľadom k uvedenému žiada Okresný dopravný inšpektorát OR PZ v Považskej Bystrici motoristickú verejnosť, aby pri prejazde uvedenými úsekmi ciest III. triedy dbali o zvýšenú opatrnosť, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali dočasné dopravné značenie a rešpektovali pokyny správcov cesty.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Havária remorkéru na Váhu: Považskobystrickí hasiči v akcii, je všetko pod kontrolou?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM