Filip Chudý Krimi

Opitý vodič, aký sa len tak nevidí: Za policajtmi v Považskej sa vybral sám

Niektorých nedisciplinovaných vodičov chytajú policajti na cestách, ale v Považskej Bystrici sa stalo, že jeden prišiel priamo do budovy polície.

Ilustračný obrázok k článku Opitý vodič, aký sa len tak nevidí: Za policajtmi v Považskej sa vybral sám
Zdroj: Dnes24.sk

Dopravní policajti z Považskej Bystrice vzniesli obvinenie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky voči 40-ročnému mužovi z okresu Považská Bystrica. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Obvinený vodič mal podľa jeho slov vo večerných hodinách (približne o 20.18 hod.) jazdiť na aute značky Volkswagen po ceste II/517 v Považskej Bystrici a následne po parkovisku pred budovou polície. Tam mal auto zaparkovať a po vystúpení z neho vošiel do budovy polície.

„Nakoľko mal javiť známky požitia alkoholu, na výzvu policajta vykonal vodič dychovú skúšku s výsledkom merania 2,10 promile alkoholu v dychu,“ povedal Kudlička.

Ako ďalej uviedol, opakovaná dychová skúška ukázala hodnotu 2,19 promile alkoholu v dychu. „Obvinenému vodičovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ dodal krajský policajný hovorca.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM