Filip Chudý Rôzne

Považská v boji o titul najkrajšieho mesta: Poznáme výsledok!

O najkrajšom meste na Slovensku rozhodovali ľudia svojimi hlasmi. Konečné výsledky už sú zverejnené. Kde sa v nich nachádza naše mesto?

Ilustračný obrázok k článku Považská v boji o titul najkrajšieho mesta: Poznáme výsledok!
Zdroj: TASR

Internetový portál Slovakregion tento rok vyhlásil už 8. ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala v apríli a vyvrcholila koncom októbra. Počas tohto obdobia prebiehalo hlasovanie, ktorého výsledky boli teraz zverejnené.

V konečnom poradí z celkového počtu 140 miest sa Považská Bystrica umiestnila na 50. priečke. Z bývalého Považskobystrického okresu najlepšie dopadol Púchov, ktorý sa umiestnil na 4. mieste. Zvyšné mestá z neho sú už ale nižšie, keď Nová Dubnica skončil 82., Ilava 130. a Dubnica nad Váhom 137.

Absolútnym víťazom sa stala Spišská Nová Ves, ktorá za sebou nechala Levoču a Bardejov. Spomedzi dedín triumfovali Smižany, naši zástupcovia z okolia však nefigurovali ani medzi 300 najlepšími.

„Ďakujeme všetkým hlasujúcim i návštevníkom portálu za všetky hlasy a e-maily. Boli z rôznych kútov Slovenska i zo zahraničia, čo nás veľmi teší,“ informujú organizátori na svojom webe. Verejné odovzdávanie cien naplánovali na január 2017 v bratis¬lav­skej Inchebe.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Semafory stále nefungujú: Kedy sa to na križovatke v Považskej zmení?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM