Filip Chudý Krimi

Považskobystrickí hasiči v akcii: Zalarmoval ich požiar na Rozkvete

V Považskej Bystrici bol ohlásený požiar, na ktorý boli vyslaní šiesti hasiči. Čo o zásahu prezradili?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrickí hasiči v akcii: Zalarmoval ich požiar na Rozkvete
Zdroj: TASR

V utorok 21. januára po 22.00 h bol ohlásený požiar chatky v záhradkárskej oblasti na Rozkvete v Považskej Bystrici. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní šiesti príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s dvomi zásahovými vozidlami.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo prieskumom zistené, že požiarom je zasiahnutá záhradná chatka o rozmere cca 4×4 metre, ktorá bola celá zasiahnutá plameňom. V okolí postihnutého objektu sa nenachádzali žiadne osoby,“ povedal Petrík.

Ten ďalej uviedol, že hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch vytvorili dopravné vedenie vody na hasenie požiaru a za účelom lokalizácie požiaru nasadili jeden hasebný prúd. „Po lokalizácii požiaru a čiastočnom odvetraní postihnutého priestoru bolo požiarisko rozhrabané a zlikvidované aj skryté lokálne ohniská,“ doplnil.

Petrík tiež oznámil, že po likvidácii požiaru, v čase krátko pred pol dvanástou hodinou v noci, bolo požiarisko opätovne skontrolované a odovzdané príslušníkom polície. „Pri udalosti sa nikto nezranil. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania,“ do­dal.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM