Filip Chudý Krimi

Rizikové miesto v Považskej: Zrážka auta s bicyklom, žena utrpela ťažké zranenia

Po mesiaci druhá nehoda na rovnakej križovatke pri úrade práce, navyše aj príčina sa zopakovala. Nehôd tam pritom toľko nebývalo.

Ilustračný obrázok k článku Rizikové miesto v Považskej: Zrážka auta s bicyklom, žena utrpela ťažké zranenia
Zdroj: Facebook.com/Doprava v Považskej

Len v júli sme vás informovali o nehode na Lánskej ulici v Považskej Bystrici pri úrade práce, kde malo auto zraziť kolobežkára. Teraz na rovnakom mieste prišlo k ďalšej nehode, pričom rovnako auto na vedľajšej ceste nemalo dať prednosť, tentoraz cyklistke, ktorá utrpela ťažké zranenia.

Zrážka

Trenčianska krajská policajná hovorkyňa Danka Adámiková k pondelňajšej nehode uviedla, že „podľa doposiaľ získaných informácií vodič osobného motorového vozidla, ktoré jazdilo v smere od Kauflandu na cestu II/517, pri vchádzaní z vedľajšej na hlavnú cestu pri úrade práce nemal dať prednosť v jazde a vošiel s vozidlom do jazdnej dráhy cyklistke, ktorá jazdila po hlavnej ceste v smere od nemocnice na cestu II/517.“

„Došlo k zrážke auta a cyklistky, po ktorej cyklistka spadla na vozovku, pričom utrpela ťažké zranenia,“ povedala Adámiková.

Viac správ zo Slovenska

Nehodovosť

Alkohol podľa jej slov zistený nebol a nehoda je v štádiu šetrenia.

Keďže išlo o druhú veľmi podobnú nehodu v krátkom čase na rovnakom mieste, zaujímala nás aj štatistika nehodovosti na tejto križovatke. Ako polícia informovala, v tomto roku tam boli zatiaľ dve spomínané nehody, v roku 2020 tam nehodu neevidovali, v roku 2019 tam prišlo k ľahkému zraneniu vodičky a ďalšie tri roky späť tam nehodu neevidovali.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM