Krimi

Muž BRUTÁLNE dobil vlastnú manželku! Vyhrážal sa jej, že ju PODREŽE a zakope na záhrade

Vlastnej manželke sa vyhrážal zabitím. Začal ju surovo mlátiť a prestal, až keď uvidel krv. Zranenej žene sa našťastie podarilo utiecť.

Ilustračný obrázok k článku Muž BRUTÁLNE dobil vlastnú manželku! Vyhrážal sa jej, že ju PODREŽE a zakope na záhrade
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj , Pexels.com

Prievidzská polícia obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania 49-ročného muža. Obvinený v byte v Kanianke v okrese Prievidza napadol svoju manželku a vyhrážal sa jej zabitím. Informovala o tom v pondelok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Snažila sa mu ubrániť

„Obvinený sa pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej hádke vyhrážal svojej manželke, že ju podreže a zakope na záhrade a je mu jedno, že skončí v base. Následne ju začal škrtiť, načo ho manželka v sebaobrane dvakrát udrela popolníkom do oblasti hlavy,“ uviedli policajti. Muž manželke podľa nich popolník vytrhol a udrel ju ním do hlavy, následkom čoho spadla na zem a na krátky čas stratila vedomie.

V mlátení pokračoval

„Po prebratí ju opakovane udieral päsťami a jedenkrát do nej kopol. S konaním prestal až vtedy, keď si všimol, že jej tečie krv z oblasti hlavy. Poškodenej sa podarilo utiecť k susede, kde sa ukryla,“ doplnili.

Muž svojím konaním poškodenej spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie s doposiaľ nezistenou dobou liečenia. Hliadka polície ho v zmysle zákona obmedzila na osobnej slobode a umiestnila v cele policajného zaistenia.

„Poverený príslušník z spracoval na obvineného podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodala polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Facebook.com/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM