Krimi

Na križovatke v Bojniciach prišlo k nehode: Cyklistka utrpela zranenia, FOTO

Dopravná nehoda cyklistky s osobným autom sa odohrala v Bojniciach. Sledujte, čo o nej prezradili muži zákona.

Ilustračný obrázok k článku Na križovatke v Bojniciach prišlo k nehode: Cyklistka utrpela zranenia, FOTO
3
Galéria

Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne informoval o dopravnej nehode cyklistky s osobným autom, ku ktorej došlo v pondelok 6. júla v poobedňajších hodinách v Bojniciach.

Nedal prednosť

Dopravná nehoda sa stala podľa jeho slov v križovatke cesty III/1775 a Hečkovej ulice v Bojniciach. „A to tak, že vodič osobného auta značky Peugeot mal jazdiť v smere na obec Kanianka, pričom pri odbočovaní vpravo nedal prednosť v jazde cyklistke. Následne malo dôjsť k vzájomnej zrážke a pádu cyklistky na cestu,“ opísal krajský policajný hovorca.

„Po zrážke cyklistka utrpela zranenia s dobou liečby cca 7 dní. Požitie alkoholických nápojov zistené nebolo, celková škoda bola vyčíslená na cca 900 eur,“ povedal hovorca KR PZ v Trenčíne.

Apel polície

Dopravní policajti z Prievidze začali trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia. Doplnil Kudlička.

Cyklisti sú veľmi zraniteľná skupina účastníkov cestnej premávky. „Vyzývame všetkých vodičov, ale aj cyklistov, aby sa správali ohľaduplne, aby sa vzájomne rešpektovali a mysleli na všetko, čo sa môže stať skôr, ako sa k sebe priblížia. Počas jazdy na bicykli si chráňte hlavu riadne upevnenou ochrannou prilbou. Riziko zrážky hrozí aj v obci, ako to bolo aj v tomto prípade,“ dodal.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z nehody.

Dopravná nehoda cyklistky s osobným autom v Bojniciach na FOTO
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM