Krimi

Na mol opitý vodič nezvládol okružnú križovatku: Nehoda v Prievidzi na FOTO

Vodič pod vplyvom alkoholu narazil v Prievidzi do zábradlia. Policajti mu obmedzili osobnú slobodu a umiestnili ho do cely.

Ilustračný obrázok k článku Na mol opitý vodič nezvládol okružnú križovatku: Nehoda v Prievidzi na FOTO
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Takmer 3,5 promile namerali policajti vodičovi, ktorý v utorok (30. 11.) na poludnie narazil na Nábrežnej ulici v Prievidzi do zábradlia. Muža poverený policajt obvinil z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. V stredu o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Danka Adámiková.

„Podľa doterajších informácií sa 42-ročný vodič osobného motorového vozidla nemal dostatočne venovať vedeniu vozidla, v dôsledku čoho na kruhovom objazde narazil do zábradlia oddeľujúceho vozovku od chodníka," opísala Adámiková.

Výsledok dychovej skúšky u vodiča bol podľa nej 3,42 promile alkoholu v dychu. „Dopravná nehoda sa našťastie zaobišla bez ujmy na zdraví. Škodu na zábradlí vyčíslili na predbežne 900 eur a škodu na vozidle na približne 500 eur," doplnila.

Mužovi policajti obmedzili osobnú slobodu a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. „Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," dodala policajná hovorkyňa.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Pozrite si aj zábery z nehody.

FOTO: Vodič pod vplyvom alkoholu narazil v Prievidzi do zábradlia
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Správy z hornej Nitry

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM