Monika Földešiová Kultúra

Nová detektívka na divadelných doskách: Do Prievidze zavítajú populárni fešáci zo slovenských seriálov

Čo patrí k dobrej klasickej detektívke? Ostrovná situácia, falošné stopy a samozrejme aj nečakané rozuzlenie s niekoľkými zvratmi Na skvelom predstavení z pera Agathy Christie v podaní populárnych seriálových hercov nesmiete chýbať!

Ilustračný obrázok k článku Nová detektívka na divadelných doskách: Do Prievidze zavítajú populárni fešáci zo slovenských seriálov
Zdroj: Dnes24.sk

Priaznivci slovenských hereckých tvárí sa majú na čo tešiť. Do Prievidze totiž prídu seriáloví miláčikovia Juraj Loj, Branislav Deák či Martin Mňahončák s divadelným predstavením Bod nula. Hru napísala kráľovná svetových krimi poviedok Agatha Christie.

Predstavenie si môžete prísť pozrieť 19. februára 2014 o 19.00 h v Dome kultúry v Prievidzi prostredníctvom hercov Divadla Aréna.

Divadelná hra sa vyznačuje veľmi silnou rovinou vzťahov, ktoré by aj bez detektívnej zápletky vystačili na celovečernú drámu. Samotná Agatha Christie príbeh Bodu nula zaradila medzi svoje najlepšie. Postava legendárneho detektíva Hercula Poirota sa v nej síce nenachádza, no jeho duch je citeľný v celej hre.

Účinkujú: Juraj Loj, Zuzana Kanócz, Branislav Deák, Martin Mňahončák a ďalší.
Vstupné: 16,00 €. Vstupenky sú už v predaji v pokladni DK Prievidza.

foto: TASR, Webnoviny, TV Markíza

Predstavenie Bod nula od Agathy Christie
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM