Rastislav Búgel Krimi

OHAVNÝ prípad zo Slovenska! Ženu chcel ZAVRAŽDIŤ jej kamarát, okolo krku mala omotaný SILÓN

Muž si zavolal záchranku. Údajne mal poranenú ruku. Keď tam prišli záchranári, na zemi našli ženu so silónom omotaným okolo krku.

Ilustračný obrázok k článku OHAVNÝ prípad zo Slovenska! Ženu chcel ZAVRAŽDIŤ jej kamarát, okolo krku mala omotaný SILÓN
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Lekári bojovali o život 46-ročnej ženy, ktorú chcel podľa portálu noviny.sk zavraždiť jej kamarát. Ženu mali nájsť údajne so silónom omotaným okolo krku. Skončila v bojnickej nemocnici.

Ležala na zemi

Muž mal zavolať na tiesňovú linku a povedať, že má poranenú ruku. Keď na miesto dorazili záchranári, okrem muža tam našli aj na zemi ležiacu ženu.

Server informoval, že chrčala a okolo krku mala omotaný silón.

„Stav bol v tomto prípade život ohrozujúci, z toho dôvodu bola pacientka pripojená na umelú pľúcnu ventiláciu s podpornými činnosťami,“ povedal riaditeľ nemocnice Bojnice Peter Glatz.

Podľa informácií portálu mala mať žena v krvi viac ako štyri promile alkoholu. Podobne na tom mal byť aj útočník. Muža zatkli a skončil za mrežami. Zatiaľ nie je známe, prečo chcel ženu uškrtiť silónom.

Podarilo sa ju zachrániť

„Polícia v Trenčíne daný skutok rieši ako trestný čin vraždy v štádiu pokusu,“ prezradila vedúca oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ Trenčín Ingrid Krajčíková. Podľa informácií noviny.sk muž nemal volať pomoc hneď, ale mal čakať viac ako hodinu!

„Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné v súčasnej dobe poskytnúť iné informácie,“ dodala Krajčíková.

Lekárom sa napokon ženu podarilo zachrániť a začali ju prebúdzať z umelého spánku. „To, že už je pri vedomí, potvrdil riaditeľ nemocnice. Muž je v policajnej cele,“ píše server.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM