Rôzne

Prievidžania, počítajte s obmedzeniami: Rekonštruovať idú cestu i most, FOTO

Rekonštrukcia cesty I/64 obmedzí dopravu na výjazde z Prievidze, pričom na tejto ceste prebehnú práce i na moste.

Ilustračný obrázok k článku Prievidžania, počítajte s obmedzeniami: Rekonštruovať idú cestu i most, FOTO
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Rekonštrukcia cesty I/64 obmedzí dopravu na Nedožerskej ceste v Prievidzi po koniec mesta. Práce začali v stredu a potrvajú do 1. mája. Vodiči sa musia v Prievidzi pripraviť i na ďalšie obmedzenie dopravy, potrvá od 24. apríla do 1. mája a bude sa týkať rekonštrukcie mosta I/64 na ulici Matice slovenskej. Informovala o tom v stredu na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Viac správ zo Slovenska

Cez obchodné centrá

Obmedzenie dopravy sa v prvom prípade týka úseku cesty od výjazdu z okružnej križovatky pri obchodnom centre po koniec mesta. V úseku zrušia obojsmernú premávku a prejazd vozidlám umožnia iba v jednom jazdnom pruhu. Cestnú premávku bude riadiť realizátor prác.

„Obyvateľov Kútov upozorňujeme, aby využívali na prejazd pozemnú komunikáciu vedenú cez obchodné centrá. Zároveň upozorňujeme obyvateľov mestskej časti Necpaly, že počas asfaltovania pravého jazdného pruhu v smere na obce Nedožery-Brezany bude uzavretá križovatka cesty I/64 a Hornonitrianskej ulice (železničné priecestie)," uviedli policajti.

Správy z hornej Nitry

Práce na moste

Zmena organizácie dopravy od 24. apríla na mostnom telese na ceste I/64 bude zase vedená a vyznačená prenosným dopravným značením. Počas celej doby prác bude zachovaná obojsmerná premávka motorových vozidiel.

„Žiadame všetkých vodičov, aby sa plne venovali vedeniu motorového vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dbali na zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť a svoje cesty si plánovali s dostatočným časovým predstihom," dodali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Týka sa to týchto miest.

FOTO: Miesta na ceste I/64 v Prievidzi, kde prebehnú rekonštrukčné práce
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM