Zuzana Ročeňová Rôzne

Radnica zverejnila dôležitý ZOZNAM: Pozrite, ktoré rozbité ulice sa dostanú na rad ako prvé!

Mesto sa po zime pustilo do rozsiahlej opravy výtlkov na miestnych komunikáciach. Naštudujte si prehľad ulíc, ktoré čaká v nasledujúcich dňoch poriadna obnova. Ktoré to sú?

Ilustračný obrázok k článku Radnica zverejnila dôležitý ZOZNAM: Pozrite, ktoré rozbité  ulice sa dostanú na rad ako prvé!
Zdroj: TASR

Mestská spoločnosť Technické služby mesta Prievidza spustila v uplynulých dňoch údržbu prievidzských ciest po zimnej údržbe. Ako uviedol hovorca mesta Prievidza Michal Ďureje, k opravám bola prioritne vybratá Nábrežná ulica, ktorú sa správca rozhodol, vzhľadom na jej vysoké dopravné zaťaženie, opravovať ako prvú. Úsek cesty, ktorý je z pohľadu údržby a dopravy najzložitejší, sa realizoval počas uplynulého víkendu, kedy bola intenzita dopravy najnižšia. Ďalšie časti tejto cesty boli opravované počas nasledujúcich dní.

„Prioritou opráv výtlkov sú najviac vyťažené komunikácie a taktiež komunikácie s trasou MHD. Niektoré ulice sú do harmonogramu opráv zaradené na základe podnetov obyvateľov mesta Prievidza,“ informoval Michal Ďureje. Opravy výtlkov po zimnej údržbe sú v týchto dňoch naplánované na nasledovných uliciach:

Nábrežná ulica

Snežienková ulica

Ulica Poľnohospodárov

Veľkonecpalská ulica

Urbánkova ulica

Francisciho ulica

Kukučínová ulica

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM