Tlačové správy

Zákazníci z Prievidze a okolia, nakupujte pohodlne so službou Tesco Online nákupy! Váš nákup doručia priamo k dverám

Nakupujte výhodne online s Tescom a získate viac času na veci, na ktorých vám naozaj záleží. A teraz v Prievidzi a okolí s doručením do konca mesiaca zadarmo!

Ilustračný obrázok k článku Zákazníci z Prievidze a okolia, nakupujte pohodlne so službou Tesco Online nákupy! Váš nákup doručia priamo k dverám
Zdroj: TESCO SR

Ste zaneprázdnení kvôli pracovným či rodinným povinnostiam? Každý z nás už zažil dni, keď nevedel, kde mu hlava stojí, a nestihne ani nakúpiť základné potraviny. Nakupujte pohodlne, kedykoľvek potrebujete a kdekoľvek sa nachádzate. Či už sedíte pohodlne v obývačke, alebo sa vraciate z chaty alebo z dovolenky! Prostredníctvom služby Tesco Online nákupy si môžete vybrať z viac ako 14 000 kvalitných produktov a s Clubcard cenami navyše ušetríte na každom nákupe. Vďaka Tesco Online nákupom už nemusíte nosiť ťažké tašky, lebo objednaný tovar vám doručíme priamo až k vašim dverám.

Pohodlné a jednoduché nakupovanie cez Tesco Online nákupy je k dispozícii pre viac ako 1,2 milióna domácností na Slovensku. Výhody tejto služby dnes môžu už naplno využívať aj obyvatelia Prievidze, Bojníc a blízkeho okolia. Ak nakupujete vo vašom regióne cez Tesco Online nákupy po prvýkrát, využite zľavu vo výške 5 eur na vašu prvú online objednávku! Kód zľavového e-kupónu: L1TE5

Ako použiť zľavový e-kupón? Zadajte kód z kupónu do políčka určeného pre zľavu. Potvrďte použitie zľavového kupónu. Hodnota kupónu bude automaticky odpočítaná.

Neváhajte a urobte svoj prvý online nákup cez Tesco Online nákupy už dnes! Je to jednoduché a pohodlné. Zaregistrujte sa a využite vždy dostupné nakupovanie online. O prípravu vášho nákupu sa postarajú naši vyškolení kolegovia, tzv. pickeri, ktorí vašu objednávku vychystávajú v čistom prostredí priamo v predajni a stávajú sa tak vašimi predĺženými rukami.

V Prievidzi, Bojniciach a blízkom okolí vaše online objednávky doručíme vo vami zvolenom časovom intervale doručenia, ktorý vám najviac vyhovuje. Ak ste väčšinu dňa mimo domu a nestíhate nakúpiť všetko, čo potrebujete, vyskúšajte službu Klikni+Vyzdvihni. Prostredníctvom tejto služby si nákup objednáte pohodlne online a následne si objednaný tovar vyzdvihnete vo vami zvolenom časovom intervale v hypermarkete Tesco v Prievidzi.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TESCO SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM