Tlačové správy

Osviežte sa v lete v Kúpeľoch Sliač

Kúpele Sliač sa špecializujú na liečbu viacerých zdravotných komplikácií. Sú historicky prvými kúpeľmi, ktoré boli vďaka jedinečnému prírodnému zdroju – liečivej minerálnej vode určené na liečbu srdcovo-cievnych ochorení.

Ilustračný obrázok k článku Osviežte sa v lete v Kúpeľoch Sliač
4
Galéria
Zdroj: Kúpele Sliač

Vynikajúce výsledky však dosahujú aj pri liečbe pohybového aparátu, ženských chorôb, onkologických ochorení či post-covidového syndrómu.

Bohatá letná ponuka

V Kúpeľoch Sliač sa skladbou procedúr, ponukou služieb aj proklientskym prístupom personálu snažíme maximálne zaistiť spokojnosť našich kúpeľných hostí. Tí oceňujú takmer zázračné účinky liečivej vody, kvalitu liečebných procedúr, ako aj nezameniteľnú atmosféru kúpeľného parku, ktorý poskytuje nádherné prostredie pre oddychové prechádzky i náročnejšie túry. Počas leta je park obrovským lákadlom pre návštevníkov z blízkeho i ďalekého okolia. Rodiny s deťmi, páriky aj skupinky priateľov si u nás oddýchnu v tieni stromov, ktoré sú často unikátmi na Slovensku, keďže kúpeľný park je vyhlásený za národnú kultúrnu pamiatku. Práve v lete park doslova ožíva bohatou ponukou podujatí, ktoré Kúpele Sliač pripravujú nielen pre svojich ubytovaných hostí. Hudba, tanec, kultúra a umenie, ale aj grilované pochúťky – to všetko nájdu naši návštevníci v ikonickom areáli Kúpeľov Sliač. Z pestrej ponuky programu si vyberie každý kto má rád hravosť leta spojenú s typickým čarom kúpeľného prostredia.

Zdroj: Kúpele Sliač

BONUS, ktorý v lete príjemne osvieži

V lete sa navyše naši návštevníci aj ubytovaní hostia môžu schladiť v nádhernom prostredí kúpaliska, situovanom priamo v areáli kúpeľov. Bazény kúpaliska sú napúšťané termálnou minerálnou vodou priamo z Kúpeľného prameňa. Poskytujú tak dokonalý liečebný relax aj zábavu v jednom. Občerstviť sa pritom môžete pestrou ponukou bufetu a voľný čas viete vyplniť rôznymi outdoorovými aktivitami či hrami. Kúpalisko je dostupné širokej verejnosti ako aj kúpeľným hosťom, pre ktorých sme v lete pripravili bonus k vybraným kúpeľným pobytom v podobe celodenných vstupov na kúpalisko ZDARMA!

Neváhajte nás navštíviť a užiť si dokonalé spojenie liečebného pobytu s osviežujúcim kúpaním v nádhernej prírode.

Zdroj: Kúpele Sliač

Naša voda – náš liečivý poklad

Minerálna voda sliačskeho žriedla je liečivá stredne mineralizovaná voda, s vysokým obsahom CO2. V Kúpeľoch Sliač, ako jediných na Slovensku, sa pre liečbu využíva unikátny prírodný žriedlový plyn, ktorého bezkonkurenčný vplyv na organizmus je aj lekársky veľmi cenený. Preukázateľné blahodarné účinky liečivej vody dokážu zlepšiť zdravotný stav návštevníkov kúpeľov už počas pobytu.

Kúpele Sliač sú vďaka svojim viac ako 200-ročným skúsenostiam v poskytovaní organizovanej zdravotnej starostlivosti, kúpeľmi s najdlhšou históriu v liečbe srdcovo-cievnych ochorení.

Popri liečbe kladú Kúpele Sliač veľký dôraz na kvalitu ubytovacích i stravovacích kapacít, ako aj zdravý životný štýl, v rámci ktorého sa v kúpeľoch pripravujú viaceré novinky.

Vďaka svojej polohe, v srdci Slovenska, navyše Kúpele Sliač ponúkajú vynikajúcu dostupnosť z rôznych častí krajiny a pestrou ponukou okolitých prírodných i historických pamiatok tak lákajú na nezabudnuteľný liečebný aj aktívny kúpeľný pobyt.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kúpele Sliač
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM